Vorup/Kristrup 2 lider nederlag mod Aars trods imponerende comeback i anden halvleg

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Vorup FB/Kristrup BK 2 skulle torsdag møde Aars HK, og det endte med en sejr til udeholdet med resultatet 7-10. Kampen blev spillet på Tirsdalens Skole.

Hjemmeholdets træner, Louise Elkjær Jensen, var ikke tilfreds med holdets præstation i første halvleg, hvor de kom bagud med 2-9 til Aars.

“Vi spiller en utrolig sløj første halvleg, hvor pausestillingen er 2-9 til Aars - vi har svært ved at komme til chancer, men spiller så en fantastisk anden halvleg, hvor vi formår at holde dem nede på én scoring og selv sender 5 bolde i kassen.”

Louise Elkjær Jensen mener, at holdets indstilling til kampen skal forbedres inden næste kamp.

“Vi har svært ved at være gode i begge halvlege, og når man kommer bagud 2-9 efter 20 minutter, så er det altså svært at indhente på de resterende 20 minutter.”

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Louise alligevel se lysglimt i mørket.

“Jeg vil især fremhæve vores bagspillere, som virkelig tager fra i forsvaret, hvilket også er det, der er med til at holde Aars på kun én scoring i anden halvleg. Derudover var et reddet straffekast og gentagende redninger i anden halvleg fra vores målvogter helt central i vores kamp.”

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 2 er søndag 19. november, hvor de skal møde Støvring Håndbold på Støvringhallen. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 7-10 til Aars HK
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Louise Elkjær Jensen, Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A