Vorup taber klart på Aastrup Stadion: “Vi taber fortjent”

Vorup FB - Herrer Serie 2 (Foto: Privat)

Åstrup/Hammelev IF viste sig som det stærkeste hold, da de tog imod Vorup FB på Aastrup Stadion. Hjemmeholdet dominerede kampen fra start til slut og vandt med en overbevisende 6-0 sejr.

Benjamin Due åbnede scoringen for Åstrup/Hammelev IF i det 11. minut, og Frederik Lund fordoblede føringen i det 32. minut. Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at dominere, og Christoffer Føns scorede to mål i henholdsvis det 46. og 69. minut. Frederik Lund scorede sit andet mål i det 79. minut, og Oliver Barrett lukkede kampen med et mål i det 82. minut.

Vorup FB's spillende træner, Mikael Lehm, erkendte efter kampen, at hans hold tabte fortjent. Han fremhævede dog også en af hans spillere, "Gubbi" for at have spillet en flot kamp.

“Vi taber fortjent. Vi stiller med et halvt Serie 4-hold. Så selvfølgelig vil Åstrup være bedre. Magnus “Gubbi” Nielsen spiller en flot kamp.”

Lehm var tilfreds med, at hans hold kæmpede hele kampen igennem, men understreger også, at man er utroligt hårdt ramt af skader.

Næste kamp for Vorup FB er onsdag 7. juni, hvor de skal møde Skødstrup SF på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 6-0 til Åstrup/Hammelev IF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Spillende træner Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Serie 2