Vorup stod med følelsen af to tabte point: "Utroligt urolig kamp"

Hornbæk SF og Vorup FB stod for en tæt og intens fodboldkamp på Volkswagen Park Randers, der endte uafgjort, 1-1.

Udeholdet, Vorup FB, kom først på måltavlen i minut 40, da Casper Bundgaard scorede et flot mål. Han blev fremhævet af træneren, Jacob Andersen, for sin gode arbejdsindsats og farlige tilstedeværelse i feltet. Desværre blev han også kritiseret for at være konstant offside og dermed misse muligheden for at score flere mål.

Hjemmeholdet formåede dog at udligne i minut 80 og sikrede dermed det ene point.

Træneren for Vorup FB, Jacob Andersen, var skuffet over, at holdet ikke formåede at lukke kampen i anden halvleg og tillod et dumt mål. Han mente dog, at drengene spillede en fin kamp i første halvleg og fremhævede især Mads Damgaard for hans præstation på midtbanen og flotte forsøg på mål.

Dog mente han, at arbejdsvilligheden skulle forbedres inden næste kamp. Han var ærgerlig over, at holdet tabte to point i dagens kamp, men anerkendte samtidig modstanderens præstation.

Vorup FB-spilleren, Casper Bundgaard, giver også sin reaktion på kampen:

"Utroligt urolig kamp, hvor vores midtbane stopper med at ville have bolden i anden halvleg. Der bliver dog kæmpet hele vejen rundt, og så dummer vi os et kort sekund i feltet og det kostede i dag."

Næste kamp for Vorup FB er onsdag 11. oktober, hvor de skal møde Kristrup Boldklub på Ulvehøj Idrætscenter. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-1 til Vorup FB
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Jacob André Andersen, Vorup FB - Serie 3 Herrer