Vorup skrabede en forløsende sejr i hus: “Vores tanker går ud til Ommersyssel-spilleren“

Foto: Vorup FB.
Profilbillede
dato

Vorup FB sikrede sig en vigtig og fortjent sejr, da de mødte Ommersyssel IF på Ulvehøj Idrætscenter. Kampen endte med en tæt sejr på 3-2 til hjemmeholdet.

Det var Vorup FB, der kom bedst fra start, da Morten Hau scorede det første mål allerede i det 8. minut. Udeholdet formåede dog at svare igen og udligne til 1-1 i det 37. minut.

Efter pausen var det igen Morten Hau, der viste sin målfarlighed og bragte Vorup FB foran med 2-1 i det 57. minut. Men Ommersyssel IF gav ikke op og formåede at udligne til 2-2 i det 67. minut.

Det var dog Vorup FB, der trak det længste strå, da Daniel Brix scorede det afgørende mål i det 68. minut og sikrede hjemmeholdet sejren med 3-2.

Efter kampen udtalte træneren for Vorup FB, Jacob Andersen, sin glæde over sejren, men sender også tanker til Ommersyssel IFs, Frederik Hoe, der blev båret alvorligt skadet fra banen:

“En kæmpe forløsning endelig at få en sejr. En velfortjent tilkæmpet sejr. Vores tanker går også ud til en spiller fra Ommersyssel, som var ude for et grimt uheld.”

Hvad er det, der fungerer for jer i dag?

“Boldfordelingen fungerede fint for os i perioder, samt roen i det opbyggende spil.”

Træneren fremhævede også Morten Hau for hans præstation i kampen, hvor også Niclas Hansen og Malte Kragh imponerede:

“Morten Hau spiller en rigtig god og kampafgørende kamp. Han var konstant en trussel og lavede to flotte mål - dette giver ham kampens spiller. Ligeledes er jeg nødt til at fremhæve Niclas Hansen og Malte Kragh, hvilken arbejdsindsats de leverede i dag - en sand fornøjelse at have dem med på holdet hertil aften.”

Vorup FB-spiller, Christian Weiland Dich, giver også sin reaktion på sejren:

“Jeg synes, at vi spiller en god kamp i dag, og alle sammen giver sig fuldt ud og kæmper for holdet, hvilket gør vi også hiver de 3 point hjem, og forhåbentlig kan det være med til at give os flere resultater fremover.”

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 30. september, hvor de skal møde Dronningborg B på Dronningborg Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 3-2 til Vorup FB
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Jacob Andersen, Vorup FB - Serie 3 Herrer