Vorup-pigerne tager sikker sejr efter sløj begyndelse: "Vi får 3 point med hjem efter en utrolig svag start"

Profilbillede
dato

I dagens fodboldkamp mellem Skødstrup SF og Vorup FB endte det med en sejr til udeholdet på 3-0. Kampen blev spillet på Studstrup Idrætsanlæg, og det var Vorup FB, der tog føringen i kampen.

I det 28. minut scorede Andrea Warrer for udeholdet og bragte dem foran med 1-0. Udeholdet fortsatte deres dominans i anden halvleg, og i det 47. minut øgede Nina Svenstrup føringen til 2-0. Kampen blev afgjort i det 86. minut, da Rikke Nørby scorede og sikrede udeholdet en komfortabel sejr på 3-0.

Efter kampen var træneren for Vorup FB, Line Hansen, nogenlunde tilfreds med holdets præstation:

"Vi får 3 point med hjem efter en utrolig svag start, samtidig holder vi vores eget mål rent og scorer et flot mål i åbent spil."

Hansen fremhævede også spillernes indsats, især Nina Svenstrup og Rikke Nørby, der begge bidrog med både mål og assists. Hun roste også Ida, Line, Stine og Natalie for deres bidrag til at holde målet rent.

Selvom Vorup FB endte med at vinde kampen, var træneren ikke helt tilfreds med holdets start på opgøret:

"Vi kommer meget dårligt fra start, ligner ikke nogen der er klar til kamp, ingen gnist i nærkampene og mangler parathed."

Derfor var der også stor forløsning hos Vorup da de kunne tage hjem med tre point i bagagen efter opgøret.

"Jeg er utrolig glad for at vi formår at holde målet rent, vores forsvar leverer igen en god stabil indsats," lød det fra træneren. 

Hansen understregede dog at der er et par områder, der skal forbedres inden næste kamp:

"Vi starter dårligt ud, hvor vi mangler parathed over stort set hele linjen, vi får os spillet op og sat os på kampen. Det var første kamp i et hårdt program med 4 kampe på 10 dage."

Alt i alt var det en vigtig sejr for Vorup FB, der nu kan tage tre point med hjem.

Næste kamp for Vorup FB er onsdag 4. oktober, hvor de skal møde Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion. Der er kampstart kl. 19:15.

Kampens resultat: 0-3 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Line Hansen, Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder