Vorup-pigerne måtte se sig besejret af Gødvad

(Foto: J. Grønkjær)
Profilbillede
dato

Vorup FB tog lørdag imod gæsterne fra Gødvad GIF. Til trods for hjemmebanefordelen og 'Brag i Hallen' kunne Vorup FB ikke drage fordel af det, da de tabte 23-29 til Gødvad GIF.

Vorup-træner, Jimmi Grønkjær Jensen, var også noget ærgerlig over kampens udfald, da vi fangede ham til en reaktion på kampen.

“En lørdag med brag i hallen blev desværre ikke en brag af en kamp for vores vedkommende. Igen i dag kommer vi bagud 0-4. I disse kampe gælder om at være klar fra start, og det formåede vi ikke i dag. Vi kæmper og kæmper for at få kontakt. Det får vi ved 7-8, og går til pause bagud 9-12.”

“2. halvleg starter vi igen sløvt som om pigerne var et andet sted rent mentalt og kommer igen bagud med 6-7 mål. Igen får vi kæmpet os tilbage til stillingen 17-19, men så rammer vi endnu en periode med utrolige mange tekniske fejl. Igennem de sidste kampe har vi været dygtige i vores returløb - den haltede gevaldigt i dag, da Gødvad laver otte mål på deres kontradel.”

Det gik ikke som håbet for Vorup-pigerne, og ifølge Jimmi Grønkjær er der flere ting, som ikke lykkes - også fra trænerbænken selv.

“Vi skal helt klart forbedre vores indstilling, så vi rent mentalt er tilstede i kampen. Trænerbænken med Jesper Jul og undertegnede havde heller ikke den bedste kamp. Vi havde svært ved at finde løsningerne til at få vendt skuden. Så det var ikke kun pigerne, der ikke var der rent mentalt i dag. Vi vinder som et hold, og taber som et hold.”

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Jimmi alligevel se lysglimt i mørket, hvor særligt to spillere imponerede.

“Vores to stregspillere, Sofie Krois og Anne Ruby, gjorde en god figur i dag, både angrebsmæssigt og i forsvaret.”

Søndag den 27. november skal Vorup FB møde Skanderborg Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 i Fælledhallen, Skanderborg.

Kampens resultat: 23-29 til Gødvad GIF
Række: U15 Piger 1. Division


Cilje Blumensaat Andersen blev kåret til Efterårets spiller 2022 (Foto: J. Grønkjær)

Kilde: Træner Jimmi Grønkjær Jensen, Vorup FB - U15 Piger 1. Division