Vorup-kvinderne nærmer sig oprykningen efter weekendens stensikre sejr

Profilbillede
dato

Vorup FB imponerede i lørdagens kamp mod FC Silkeborg, hvor de sikrede sig en solid og sikker 6-0 sejr.

Træner for hjemmeholdet, Line Hansen, var tilfreds med holdets præstation og mente, at de havde slået en modstander, som de skulle slå.

En af kampens store stjerner var Andrea Warrer, som spillede en fantastisk kamp på kanten. Hun formåede flere gange at afdrible 2-3 modstandere og komme til baglinjen, hvor hun leverede farlige indlæg. Udover sit offensive bidrag, bidrog hun også godt til det defensive arbejde.

“Andrea løber fortjent med både stemmer og fighter,” lyder det fra Line Hansen.

Holdet viste i store perioder klogt og hurtigt spil med få berøringer og god bevægelse, hvilket resulterede i mange fine scoringsmuligheder.

De formåede også at holde bolden i egne rækker i længere perioder og viste et stort sammenhold over hele linjen. Nicoline Mortensen og Stine Moeslund Larsen fandt vej til netmaskerne to gange hver, og Marie Bogh scorede også på et flot langskudsmål.

“Jeg er glad for at vi igen har Marie tilbage på fuld tid efter en længere skadespause og rigtig positivt at hun også får scoret. Nørby slutter kampen af med et rigtigt signatur Nørby langskudsmål i sidste minut.”

Kampen blev afsluttet med et signatur Nørby langskudsmål i sidste minut, hvilket satte prikken over i'et.

Næste kamp for Vorup FB er søndag 22. oktober, hvor de skal møde ASA, Aarhus på Koncenton Park (ASA). Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 6-0 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Line Hansen, Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder