Vorup-kvinderne kan ikke stoppes! Otte forskellige målscorere i vanvittig storsejr

Vorup FBs Jyllandsserie-kvinder imponerede igen, da de søndag mødte IFSK, og vandt med hele 12-0. Hjemmeholdet dominerede kampen fra start til slut og formåede at omsætte deres chancer til flotte mål.

Det første mål kom i det 16. minut, hvor Rikke Nørby scorede for Vorup FB og bragte dem foran 1-0. Nicoline Mortensen udbyggede føringen i det 29. minut med endnu et mål til hjemmeholdet. I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere, og Julie Skipper scorede i det 46. minut til 3-0. Rikke Nørby var igen på pletten i det 52. minut og øgede føringen til 4-0.

Marie Bogh og Nicoline Mortensen scorede også i anden halvleg, og Vorup FB førte komfortabelt med 6-0 efter 60 minutter. Rikke Nørby fortsatte sin målstime og scorede sit tredje mål i det 63. minut.

Andrea Warrer, Maria Louise Stensgaard, Rikke Korsgaard og Line Hansen bidrog også til målfesten og sikrede Vorup FB en overbevisende sejr på 12-0.

Efter kampen var træner for Vorup FB, Line Hansen, meget tilfreds med holdets præstation, og glæder sig over at der var hele otte forskellige målscorere:

“Otte forskellige målscorer og et hav af flotte mål. I anden halvleg kunne man tydelig se forskel på top og bund, men i stedet for at gå ned i deres tempo, fortsætter vi med at omsætte vores chancer til mål og en 12-0 pynter jo gevaldig på målscoreren.”

Hansen fremhævede især Rikke Nørby, der scorede fire flotte mål, herunder tre med hovedet og et langskudsmål. Nicoline Mortensen blev også rost for sine to flotte mål, og Maria Louise Stensgaard bidrog med seks assists og et mål direkte på frispark.

Line Hansen var desuden også glad for, at holdet var træfsikre i dag og formåede at score på forskellige måder:

“Vi var træfsikre i dag, noget vi har manglet, og målene blev scoret i både åbent spil tæt under mål, dødbolde og langskud. Der var plads til at vi kunne spille den rigtig meget op, vores backs kommer flere gang energisk til baglinjen og leverede farlige indspil, ligesom vores centrale forsvare Ida og Nørby flere gang på skift går med i et løb op i banen og kommer til afslutninger.”

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Vorup FB, der viste deres klasse og målfarlighed i dagens kamp mod IFSK. Med 12 forskellige målscorere og et hav af flotte mål kunne Vorup FB fejre en overbevisende sejr, der pyntede gevaldigt på målscoreren.

Næste kamp for Vorup FB er tirsdag 10. oktober, hvor de skal møde BMI på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 12-0 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder