Vorup-kvinderne imponerede i storsejr: "Det er både en fornøjelse at være spiller og træner"

Vorup fB imponerede i sidste uges kamp mod Aars IK, hvor de vandt med en overbevisende sejr på 5-0.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og allerede i andet minut scorede Maria Louise Stensgaard det første mål til Vorup fB. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i det 18. minut øgede Louise Ravn føringen til 2-0.

Efter pausen fortsatte Vorup fB med at presse på, og i det 51. minut scorede Louise Ravn sit andet mål i kampen og bragte hjemmeholdet foran med 3-0. Holdet fortsatte med at være farlige foran mål, og i det 70. minut scorede Ditte Storvang det fjerde mål for Vorup fB. Kun to minutter senere fulgte hun op med endnu et mål og sikrede dermed sejren på 5-0.

Kampen blev spillet på Ulvehøj Idrætscenter, hvor hjemmeholdets træner, Charlotte Lehm, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Det var en flot kamp fra vores side, hvor vi endnu engang banker 5 kasser ind og får scoret på størstedelen af vores chancer, hvilket var dejligt, da det lidt har manglet i andre kampe. Derudover, så kæmper alle mand igen det bedste de har lært - og så er det altså både en fornøjelse at være spiller og træner."

Træneren fremhævede også nogle af holdets spillere, der gjorde det særligt godt i dagens kamp. Mette Møller Jensen, der normalt spiller i forsvaret, stod i dag i målet og leverede en fremragende præstation. Mia Bak Pedersen ryddede som altid op i forsvaret, men dagens spiller blev Anita Ulrich, der blev fritaget fra målmandstjansen og imponerede på midtbanen.

Charlotte Lehm var også tilfreds med holdets defensive præstation og udtalte: "Vi får endnu engang lukket af og holder nullet, hvilket er rigtig dejligt. Derudover får vi bolden spillet fint rundt, på trods af det ikke er kunst vi løber rundt på."

Vorup fB kan være stolte af deres præstation i dagens kamp, hvor de viste både offensiv styrke og defensiv soliditet. Holdet ser ud til at være i god form og er klar til at tage fat på næste udfordring.

Næste kamp for Vorup fB er onsdag 4. oktober, hvor de skal møde Als B på Als Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 5-0 til Vorup fB
Række: Kvinder Serie 1

Kilde: Træner Charlotte Lehm, Vorup fB - Kvinder Serie 1