Vorup-kvinderne holder godt fast i toppen med sæsonens fjerde sejr

I lørdagens kamp mellem Aarhus 1900 og Vorup FB endte det med en sejr til udeholdet på 2-1.

Vorup kom godt fra start og allerede i det 7. minut scorede Line Hansen det første mål til Vorup FB. Hun headede bolden i kassen efter et velsparket hjørnespark fra Rolle. De to spillere har en god forståelse for hinanden, og det bar frugt i dagens kamp.

I det 59. minut udbyggede udeholdet deres føring til 2-0. Denne gang var det Anne Greve, der scorede efter en bold i dybden fra Rolle. Greve tog bolden med ind i feltet og sparkede den sikkert i kassen. Aarhus 1900 fik dog reduceret til 2-1 i det 73. minut, da Louise Klint scorede for hjemmeholdet.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Line Hansen, sin glæde over sejren i dette vigtige opgør. Hun var især tilfreds med holdets tidlige scoring og fremhævede Rolle for hendes flotte assists til begge mål. Hansen roste også målmand Carina Allentoft, der blev indkaldt på grund af afbud. Allentoft reddede to friløbere og et godt langskud og viste sin store rutine i målet.

Hansen var også imponeret over forsvaret, der spillede deres bedste kamp indtil nu. Midterforsvaret med Ida og Nørby var en stabil sidste skanse, og eventuelle fejl blev hurtigt rettet op. Backsene gjorde også en stor indsats i bagkæden, hvilket var vigtigt, da Aarhus 1900 var stærkest offensivt.

“Der er virkelig mange at fremhæve i dag, det var en kollektiv arbejdsindsats, men Allentoft løb med stemmerne og fighteren gik til Nørby.”

Træneren var tilfreds med holdets præstation og mente, at de udnyttede deres fart på kanterne godt og udnyttede, at Aarhus 1900 stod højt. Hun fremhævede også bagkæden, der var "outstanding", og mente, at det niveau skulle opretholdes fremover.

Næste kamp for Vorup FB er tirsdag 19. september, hvor de skal møde BMI på Skåde Brugsforening Arena (BMI Kunstgræs). Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 1-2 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder