Vorup-herrerne hænger ved i toppen: “Vi er bedst i dag, men vi skal udnytte vores chancer foran mål.”

Vorup FB JS Herrer (Foto: Privat)

Vorup FBs Jyllandsserie-herrer spillede en flot kamp, da de lørdag fik besøg af Hobro IK på hjemmebane. Kampen endte 1-1, men holdleder Mikael Lehm mener, at Vorup-holdet var bedst på banen.

Vorup startede kampen stærkt og var dominerende i de første 45 minutter. Holdet havde flere chancer for at score, men som så ofte før i denne sæson, manglede de skarpheden foran kassen. De kunne dog gå til pause foran 1-0, på mål af Jesper Cornelius.

Rækkens førsteplads fra Hobro IK formåede dog at udligne midt i 2. halvleg, til stor ærgrelse for Vorup-mandskabet.

“Vi er klart bedst efter 45 minutter, men giver dem et mål efter 66 minutter. Vi er bedst i dag, men vi skal udnytte vores chancer foran mål.”

Holdleder Mikael Lehm var tilfreds med holdets præstation, og mener at Vorup var det bedste hold på banen. Han roser især Jeppe Mogensen:

“Jeppe Mogensen er så pisse dygtig,” lyder det fra holdlederen.

Vorup FBs træner, Svenne Poulsen, var også godt tilfreds med holdets præstation, og sagde efter kampen, at det var det bedste, han havde set holdet spille under hans ledelse.

“Det var det bedste de har spillet under mig,” siger han stolt.

Vorup FB spiller igen lørdag den 6. maj, hvor de møder Aarhus 1900 på Fort Langenæs med kickoff klokken 13:30.

Kampens resultat: 1-1
Række: Herrer Jyllandsserien

Mål
45'1-0Jesper Cornelius