Vorup-herrerne fik stor støtte af de unge drenge da man måtte nøjes med uafgjort

William, Xander, Sigurd og Valthe hjalp med at tage tingene hjem til Vorup, da de synes det var synd for holdet, at de ikke vandt kampen (Foto: Privat)

I søndagens fodboldkamp mellem Nørresundby FB og Vorup FB endte kampen uafgjort med et resultat på 1-1.

Vorup FB kom først på måltavlen i det 54. minut, hvor Nicklas Brix scorede. Hjemmeholdet, Nørresundby FB, formåede dog at udligne i det 73. minut, da Jonathan scorede.

Kampen blev spillet på Nordjyske Bank Arena i Nørresundby. Efter kampen udtrykte cheftræneren for udeholdet, Svenne Poulsen, sin skuffelse over ikke at have fået alle tre point med hjem til Randers.

“Øv, at vi ikke får vi de tre point med hjem til Randers. Vi har flere store chancer til at kom på 2-0 og 3-0, men desværre havde vi ikke den sidste skarphed for at få bolden i kassen til 2-0. Vi kommer ellers fortjent foran efter 54 minutter, hvor Brix igen får sidste fod på efter en dødbold.”

“Da vi ikke får udnyttet vores chancer til 2-0 sker der ofte det, der ikke må ske at vi lukker et mål ind og derved kun får det ene point med hjem til Højen.”

Poulsen fremhævede også Kasper Grimm som kampens spiller, der spillede en solid kamp i forsvaret.

Desuden nævnte Svenne Poulsen, at fire drenge fra holdets U13-hold i Vorup - William, Xander, Sigurd og Valthe, havde valgt at støtte holdet ved at tage tingene med hjem til spillerne, da de synes, det var synd, at holdet ikke fik alle tre point med hjem.

Stærkt gået af de unge gutter!

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 4. november, hvor de skal møde AaB på AaB's Anlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-1 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Kilde: Cheftræner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien