Vorup-herrer smed sejren efter rædselsfuld 2. halvleg: “En kamp vi skal glemme hurtigst muligt“

Vivild IF hentede en overbevisende sejr på 3-7 over Vorup FB i dagens fodboldkamp på Ulvehøj.

Udeholdet startede kampen stærkt og tog føringen i det 12. minut, da Christoffer Vendelboe scorede det første mål. Vorup svarede dog hurtigt tilbage, og i det 14. minut udlignede Andreas Nellemand til 1-1.

Vorup FB fortsatte med at dominere kampen og tog føringen i det 27. minut, da Sebastian Otte scorede til 2-1. Niels Kondrup udbyggede føringen til 3-1 i det 39. minut, og det så ud til, at hjemmeholdet havde kontrol over kampen.

Men Vivild IF gav ikke op, og i anden halvleg kom de stærkt tilbage. Sander Konggaard reducerede til 3-2 i det 55. minut, og i det 58. minut udlignede Sebastian Stjær til 3-3. Christoffer Vendelboe scorede sit andet mål i kampen i det 61. minut og bragte udeholdet foran med 3-4.

Vivild IF fortsatte med at presse Vorup FB, og i det 68. minut scorede Frederik Muschilewski til 3-5. Muschilewski var i hopla og scorede igen i det 83. minut, denne gang til 3-6. Kampen blev afgjort i det 88. minut, da Chris Christensen scorede det syvende mål for Vivild IF og sikrede dem en imponerende sejr på 3-7.

Efter kampen udtalte træner for hjemmeholdet, Andreas Skriver, at det var en kamp, de hurtigt skulle glemme af mange grunde. Han nævnte, at en acceptabel første halvleg blev efterfulgt af en anden halvleg, hvor de tabte 0-6 og havde en spiller, der måtte hentes af ambulancen.

“Det er en kamp vi skal glemme hurtigst muligt af mange grunde. En acceptabel første halvleg bliver efterfulgt af en anden halvleg, hvor vi taber 0-6, samt får en mand hentet af ambulancen.”

Heldigvis slap Zander billigt og er nu hjemme igen.

Skriver fremhævede også Mikkel Frandsen som holdets bedste spiller, der holdt et godkendt niveau i dagens kamp.

“En Mikkel Frandsen er vel bedste spiller for os og holder et godkendt niveau i dag.”

Træneren mente, at der var mange ting, der skulle forbedres inden næste kamp.

“Vi skal især blive bedre til at træffe de rigtige valg på bolden og så skal vi vise mere vilje når vi har de sværere perioder i kampen,” fortæller træner Andreas Skriver.

Vorup FB-spiller, Mikkel Frandsen, giver også sin reaktion på kampen:

“En okay første halvleg, hvor vi er i front, bliver fuldt op af en uacceptabelt anden halvleg, hvor vi falder helt sammen og Vivild får vendt tingene på hovedet, som gør de fortjent kan tage hjem med en sejr.”

“Det eneste positive vi kan tage med fra kampen, må være at Zander er meldt okay efter et grimt uheld…. Der kommer heldigvis flere kampe og vi må rejse os igen”

Næste kamp for Vorup FB er tirsdag 5. september, hvor de skal møde NB 93, Aarhus på Katrinebjergskolen. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-7 til Vivild IF
Række: Herrer Serie 1

Mål
12' 0-1 Christoffer Vendelboe
14' 1-1 Andreas Nellemand
27' 2-1 Sebastian Otte
39' 3-1 Niels Kondrup
55' 3-2 Sander Konggaard
58' 3-3 Sebastian Stjær
61' 3-4 Christoffer Vendelboe
68' 3-5 Frederik Muschilewski
83' 3-6 Frederik Muschilewski
88' 3-7 Chris Christensen

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1