Vorup-herrer sikrer sig overlevelse i Serie 1: “En kæmpe forløsning”

I søndagens fodboldkamp mellem Nørager Boldklub og Vorup FB var det udeholdet, der trak det længste strå og sikrede sig en overbevisende sejr på 2-5. Dermed var overlevelsen i Serie 1 sikret.

Allerede i det fjerde minut fik Vorup FB scoret det første mål, da William Sandholm var på pletten. Udeholdet fortsatte med at presse på, og i det niende minut øgede Albinot Kaqiu føringen til 0-2. Nørager havde svært ved at finde fodfæste i kampen, og i det 28. minut scorede Mads Frandsen til 0-3 for Vorup FB. Kort efter fulgte Mads Sinan op med endnu et mål til udeholdet, der nu førte 0-4.

Nørager fik dog reduceret i det 34. minut, og kort før pausen fik de endnu et mål, så stillingen var 2-4 ved halvleg. Hjemmeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen, men Vorup FB holdt stand og forsvarede deres føring.

I det 69. minut cementerede William Sandholm sejren for Vorup FB, da han scorede sit andet mål i kampen og bragte stillingen op på 2-5. Efter kampen var træneren for udeholdet, Andreas Skriver, lettet over sejren og det faktum, at holdet undgik nedrykningsspillet.

"En kæmpe forløsning at vi vinder, så vi ikke skal i playoff om at undgå nedrykning. Så redningen blev fejret efter kampen af drengene," udtalte Skriver.

Han fremhævede også Albinot Kaqiu for hans præstation i kampen, hvor han både scorede som angriber og lukkede godt ned som back. Skriver roste desuden holdets generelle indsats og kampgejst.

"Alle kæmpede alt, hvad de kunne, og der blev løbet og fightet med alt, hvad de havde," sagde Skriver.

Han mente også, at holdet lykkedes med at præstere på en svær bane, der mere lignede noget, der skulle bruges til mudderbrydning end til fodbold.