Vorup FB's U15-Piger stadig ubesejret efter ny sejr

Profilbillede
dato

I søndags tog Vorup FB turen til Hammel Idrætscenter, hvor de mødte Hammel GF. Det var til stor succes for netop Vorup FB -mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 20-24.
Fra cheftræner, Jimmi Grønkjær Jensen lyder det:

Vi cementerede at vi er berettiget til førstepladsen, og stadig ubesejrede. Pigerne er disciplinerede og holder vores aftaler.

Jensen sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Der bliver lukket af i forsvaret, og det hjælper altid vores keeper Elisabet til gode redninger. Måske den den flotteste 1. halvleg vi har spillet i denne sæson, går til pause med en føring på 12-4

Spørger man cheftræneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Vores fløje, Sille Grønkjær, Mathilde Lobdrup, Signe Graversen og Leah Mygind holder deres aftaler og får hver især dækket Hammels dygtige fløje af i forsvaret. Det er et luksusproblem at have fire fløje der bare stempler ind i sådan en topkamp. Men igen så supplerer alle bare hinanden igen i dag på alle pladser.

Vorup FB skal i kamp igen mod Bjerringbro FH søndag den 21. november.
Kampen fløjtes op på Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter klokken 10:45.

Kampens resultat: 20-24 til Vorup FB
Række: U-15 Piger 2. Division

Kilde: Cheftræner Jimmi Grønkjær Jensen