Vorup FBs U15-Piger søger ny målvogter

Foto: Vorup FB U15-Pigerne leder med lys og lygte efter deres næste målvogter // Jimmi Grønkjær Jensen .
Profilbillede

Er du den næste pige der skal vogte buret for Vorup FB? Holdet står nemlig uden en målmand for tiden, men det skal der laves om på.

Vorup FB's U15-Piger har været igennem en fantastik rejse i efteråret 2021, og med dygtighed og vilje sikrede de oprykning til 1. division. Nu skulle rejsen gerne fortsætte, men holdet er stødt på et bump.

Med 14 dage til turneringsstart har deres dygtige keeper valgt at sætte håndboldskoene på hylden, da hun vil fortsætte med en anden sportsgren. 

Derfor søger Vorup FB nu målmænd, der vil indgå i deres fælles bestræbelser på udvikling i et fedt træningsmiljø. 

Så hvis du går og søger nye, gode holdkammerater, så kom forbi Vorup FB og prøv det ad. De har, udover deres 1. divisionshold, også et 2. divisionshold og et hold i C-niveau. 

Vorup FB U15-Piger træner mandag, onsdag og fredag. Jesper Jul vil sammen med klubbens målmandstræner tage dig med på rejsen og udvikle dig videre som målmand. Der vil i samarbejde med Jesper og dig blive lagt vægt på dine individuelle ønsker og behov for din videre udvikling.

Noget af det Vorup FB kan tilbyde
"Vi laver altid mange sociale arrangementer i hele truppen også udenfor håndboldbanen. Der er deltagelse i diverse stævner og ikke mindste vores tur der igen til sommer går til Partille Cup i Sverige (Verdens største håndboldstævne) Vorup FB tager hele klubben afsted lige fra de små U8 og til U19." siger Jimmi Grønkjær Jensen.

Hvad forventer vi af dig?
Smil, glæde og viljen til at dygtiggøre dig. Så hvis det lyder som dig, tag derved kontakt til cheftræneren:

Jimmi Grønkjær Jensen - tlf. 28 97 59 37

Kilde: Jimmi Grønkjær Jensen