Vorup FB's Danmarksserie-herrer fortsatte den ubesejrede stime på udebane

Vorup FB's Danmarksserie-herrer har cementeret deres position som et stærkt hold, der ikke lader sig slå på udebane. Senest triumferede de med en imponerende sejr på 3-2 over AaB på AaB's Anlæg.

Denne præstation var ikke kun bemærkelsesværdig på grund af sejren, men også fordi det betød, at holdet forsatte deres ubesejrede løb på udebane i denne sæson. Cheftræner Svenne Poulsen kunne efter kampen ikke skjule sin glæde over holdets præstation:

"Hvor er det bare sindssygt, at vi som oprykkere er ubesejrede på udebane i DS, og det er mega fortjent, at vi får de 3 point med hjem til Højen."

Poulsen roste holdets offensive spil i de første minutter af kampen, hvor de hurtigt kom foran 1-0 og 2-0 inden for de første 9 minutter. Han påpegede, at det kunne have været endnu mere overbevisende, hvis holdet havde omsat flere af deres chancer til mål.

Desværre fik AaB reduceret ved en uventet scoring fra deres stopper, der løb imponerende 65 meter med bolden og fik bolden i nettet tæt forbi Thisted, Vorup FB's målmand. Dette åbnede døren for AaB, der fik yderligere en scoring og formåede at bringe sig tilbage i kampen, så det stod 2-1 ved pausen.

Anden halvleg bød på intensitet fra begge hold, men det var Vorup FB, der trak det længste strå. Efter en række chancer lykkedes det endelig at afgøre kampen, da OE sparkede bolden i kassen til 3-2. Poulsen bemærkede, at de første 30 minutter af kampen var domineret af Vorup FB, og det var uheldigt, at bolden ikke havnede flere gange i modstanderens net.

Kampens spiller blev kåret til Oscar Emil Pedersen, der satte prikken over i'et med det afgørende mål til 3-2. Poulsen udtalte:

"Oscar Emil Pedersen blev kampens spiller med det flotte mål til 3-2."

Cheftræneren ser allerede frem mod næste udfordring, når holdet møder Varde på XL Park, Vorup, den 11. november kl. 12:00.

Kampens resultat: 2-3 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Mål
2'0-1Micki Juel Christensen
9'0-2Oscar Emil Pedersen
29'1-2Malthe Gyldenløve-Lyebalk
49'2-2Magnus Velling Pedersen
65'2-3Oscar Emil Pedersen

Kilde: Cheftræner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien