Vorup FB/Kristrup BK 1 vandt smal sejr i et brag af et hjemmebaneopgør: "Det er kampe som disse, der virkelig kan forhøje ens puls som træner"

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 1 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Vorup FB/Kristrup BK 1 og Aars HK stod over for hinanden i en spændende håndboldkamp i Ulvehøjhallen. Kampen endte med en tæt sejr til hjemmeholdet på 17-15.

Træner for hjemmeholdet, Jimmi Lyngsø var efter kampen meget tilfreds med holdets indsats:

“Dagens kamp var igen en rigtig tæt affære, hvor intet var afgjort før sidste fløjt. Det er kampe som disse, der virkelig kan forhøje ens puls som træner. Begge hold spillede flot og tempofyldt håndbold, hvilket er ekstra fedt, når nu vi afholdte "Brag i hallen" med indløb, diskolys, musik og speaker.”

Jimmi Lyngsø fremhævede især holdets playmakere og stregspillere, som viste et rigtig godt sammenspil i dagens kamp. Der var flotte indspil og screeninger, som gav plads til gennembrud og mål.

Træneren var også tilfreds med holdets start i kampen, hvor der var gode bevægelser i forsvaret, og de formåede at opretholde et højt tempo i angrebsspillet.

“Jeg synes vi kommer rigtigt fint fra start, med gode bevægelser i forsvaret. Det synes jeg lykkes rigtigt godt for os i dag, samtidig med at vi holdte moralen oppe selvom vi kom bagud et par gange i kampen,” lød det fra Jimmi Lyngsø.

Dog var der stadig områder, som Jimmi Lyngsø mente, holdet skulle arbejde på inden næste kamp. Han påpegede, at de skulle holde koncentrationen hele kampen igennem. Det betød, at de skulle spille hinanden gode og undgå at blive for individuelle, især når trætheden begyndte at sætte ind.

Vorup FB/Kristrup BK 1-spilleren, Nanne Mark Lyngsø, giver også sin reaktion på kampen:

"Det var en fed kamp at spille, og vores spil fungerede godt og, det er bare altid fedt, når kampen bliver spændende (og vi så heldigvis vandt). Jeg synes også ,det var en ordentligt spillet kamp, hvor begge hold gik til den uden at være svinske."

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 1 er lørdag 18. november, hvor de skal møde Team Nordøst på Korshøjhallen. Der er kampstart kl. 16:10.

Kampens resultat: 17-15 til Vorup FB/Kristrup BK 1
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Jimmi Lyngsø, Vorup FB/Kristrup BK 1 - U-13 Pige A