Vorup FB viste dominans og hentede en enestående sejr: “Vi kunne nyde kampen med ro i maven for første gang i 2023”

Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)

Vorup FB imponerede i tirsdagens kamp mod IFSK, hvor de vandt med hele 5-0. Udeholdet var i kontrol fra start til slut og dominerede kampen på alle områder.

Det første mål kom i minut 29, hvor Stine Moeslund Larsen scorede for Vorup FB og bragte dem foran 1-0. Dette mål gav udeholdet en tidlig føring og satte tonen for resten af kampen.

I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere, og i minut 58 øgede Nina Hestbech Svenstrup føringen til 2-0 med et flot mål. Kun to minutter senere scorede Caroline Juhl Christiansen og gjorde det til 3-0 til udeholdet.

IFSK havde svært ved at finde en vej tilbage i kampen, og efter 71 minutter scorede Johanne Bartholomæussen endnu et mål for Vorup FB og gjorde det til 4-0. Kampen blev definitivt afgjort i 82. minut, da Nina Hestbech Svenstrup scorede sit andet mål og bragte slutresultatet op på 5-0 til Vorup FB.

Efter kampen var Vorup FB's træner, Line Hansen, meget tilfreds med holdets præstation.

“Dejligt at vi får gang i målscoringen og endda fire forskellige målscorer. Vi viste også i dag, at vi var parate. Vi fortsatte med at producere masse af chancer på en svær bane. Trænerteamet kunne de sidste 20 minutter nyde kampen med ro i maven for første gang i 2023.”

Træner Hansen fremhævede også spilleren Nina Hestbech Svenstrup, der var en afgørende faktor i kampen.

“Nina Hestbech Svenstrup var her, der og alle vegne, vandt stort set samtlige nærkampe, var oplægger til mål og scorede selv to flotte langskudsmål, så fortjent at hun løb med både stemmerne og fighteren.”

Vorup FB kan se tilbage på en imponerende sejr, hvor de viste deres potentiale og evne til at dominere kampen. Holdet ser frem til at bygge videre på denne præstation i deres kommende kampe.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 2. september, hvor de skal møde FC Silkeborg på Hvinningdal Skole. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 0-5 til Vorup FB
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Line Hansen, Vorup FB - Jyllandsserien Kvinder