Vorup fB tager sejren med mirakuløs overtidsscoring mod Aars IK: "Der er nogle vanvittige damer på det her hold - rutine fornægter sig aldrig!"

I en spændende fodboldkamp mellem Aars IK og Vorup fB endte det med en tæt sejr til udeholdet på 3-4. Kampen blev spillet på Sparekassen Danmark Arena i Aars.

Det var udeholdet, Vorup fB, der kom bedst fra start og allerede i det 9. minut fik de scoret det første mål. Målscoreren var Line Hansen, der satte bolden i nettet og gav sit hold en tidlig føring. Men hjemmeholdet, Aars IK, lod sig ikke slå ud og blot et minut senere fik de udlignet til 1-1.

Kampen fortsatte med intensitet, og i det 24. minut var det Vorup fB, der igen kom foran. Denne gang var det Louise Ravn, der scorede og bragte udeholdet på 1-2. Men Aars IK viste stor vilje og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 44. minut fik de udlignet til 2-2, hvilket også blev resultatet ved halvleg.

Efter pausen fortsatte begge hold med at kæmpe hårdt for sejren. I det 54. minut var det Vorup fB, der igen kom foran, da Amalie Nielsen scorede til 2-3. Men Aars IK gav ikke op og i det 72. minut fik de udlignet til 3-3.

Kampen stod længe og vippede, men i sidste minut af kampen var det Vorup fB, der trak det længste strå. Nina Svenstrup scorede og sikrede udeholdet en sejr på 3-4.

Efter kampen var træneren for Vorup fB, Charlotte Lehm, meget tilfreds med holdets præstation:

"Det er nogle vanvittige damer på det her hold - rutine fornægter sig aldrig!! Der var altså kun 11 mand afsted i dag og alligevel hiver vi 3 point i hus. Det er virkelig fremragende," fortæller hun.

Træneren fremhævede også hele holdets præstation, da de leverede en forrygende arbejdsindsats hele vejen rundt. Hun var stolt af, at holdet arbejdede for hinanden og løb de ekstra meter, det krævede for at hive sejren i hus.

Dog mente træneren også, at der var plads til forbedring. Hun påpegede, at holdet sender mange bolde på tværs af banen, hvilket ender hos modstanderen og gør dem farlige. Dette skal holdet have minimeret inden næste kamp.

Næste kamp for Vorup fB er onsdag 30. august, hvor de skal møde Als B på Ulvehøj Idrætscenter. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-4 til Vorup fB
Række: Kvinder Serie 1

Kilde: Træner Charlotte Lehm, Vorup fB - Kvinder Serie 1