Vorup FB slutter den flotte sæson af med et remis

(Foto: Privat)

I søndagens kamp på Ulvehøj mødtes Vorup FB og Aarhus 1900 i sæsonens sidste kamp, der endte uafgjort 2-2.

Hjemmeholdet kom foran i det 40. minut, da Jeppe Mogensen scorede på et flot langskud. Udeholdet udlignede i det 51. minut, og i det 58. minut scorede de igen og bragte sig foran 2-1. Vorup FB kæmpede dog videre og formåede at udligne i det 87. minut, da Thomas Bonde scorede og sikrede holdet et point.

Efter kampen udtalte holdleder for Vorup FB, Mikael Lehm, at holdet skulle have vundet kampen, da de havde flere chancer end modstanderne.

“En kamp vi skulle have vundet. Vi har 2-3 chancer alene med keeper og én reddet på stregen. Vi kommer foran på et flot langskud af Jeppe Mogensen. og de scorer kun på to store fejl af os. Men vi udligner, hvor vi faktisk er i undertal. Flot kamp af os efter en hård afslutning dagen inden.”

Han fremhævede også Jeppe Mogensen som den mest iøjnefaldende spiller på holdet i dagens kamp.

"Han er ét stort frispark", råbte Vorup-målmand Klaus Thisted mange gange, da han var langt fra tilfreds med Aarhus 1900’s nr. 4, som lå mere ned end han stod op.

Alt i alt var det en flot kamp af Vorup FB, der formåede at kæmpe sig tilbage og sikre sig et enkelt point. Holdet kan nu gå på en velfortjent ferie og se frem til næste sæson.

Kampens resultat: 2-2 til Aarhus 1900
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Jyllandsserien