Vorup FB sikrer vigtig sejr mod Dronningborg Boldklub

Profilbillede
dato

Torsdag aften var Vorup FB på en mission for at hente point, da de stod over for Dronningborg Boldklub på Dronningborg Stadion.

Efter en intens kamp lykkedes det Vorup FB at sikre sig en 2-1-sejr og de værdifulde tre point.Efter kampen blev cheftræner Andreas Skriver fanget til en reaktion på kampens forløb. Han betegnede sejren som vigtig i forhold til holdets position i rækken og mente, at den var fuldt fortjent.

“En vigtig sejr i forhold til at spille med i den sjove ende af rækken og fuldt fortjent. Igen skal vi lukke kampen tidligere. Vi har 3 kæmpe chancer i starten af anden halvleg til at score til 0-3 og så er kampen lukket.”

Træneren fremhævede også holdets præstation på bolden som afgørende for sejren og roste især Mads Ankersen for hans indsats. Han var også glad for den fremragende kamp, Jeppe Mogensen leverede, og mente, at det var et positivt tegn, at spillerne viste sådan en vilje til at yde deres bedste.

“Vores spil på bolden er rigtig god idag, og vi skaber rigtig mange chancer, og giver kun det man kan forvente væk i en topkamp, og det tog Mads Ankersen sig af.”

“Jeppe Mogensen spiller en fremragende kamp og viser, hvorfor han normalt er med DS, og kun pga afbud sidste weekend er med os. Det er dejligt at se, at man ikke kommer ned og tror man kun kan spille på 70%. Og så tager Mads Ankersen det i målet han skal, og selvom han laver straffe, er han skyld i at Dronningborg ikke score på de chancer de skaber.”

Med denne sejr på ryggen kan Vorup FB nu se frem til deres næste kamp mod Aars IK på Sparekassen Danmark Arena i Aars på søndag den 12. maj kl. 16:00.

Kampens resultat: 1-2 til Vorup FB
Række: HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 7

Mål
16'0-1Andreas Nellemand
28'0-2Anders Zander
92'1-2Jeppe Kannegaard
Kilde: Cheftræner Andreas Skriver, Vorup FB - HERRER SERIE 1 - FORÅR 2024, PULJE 7