Vorup FB hiver livsvigtig sejr i land og øjner overlevelsen i Serie 1

Vorup FB imponerede i tirsdagens møde med NB 93, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 4-0. Hjemmeholdet viste deres styrke og dominans på banen og satte sig solidt på kampen fra start til slut.

Det første mål kom i minut 35, hvor William Sandholm fra Vorup FB fik bolden i nettet og bragte sit hold foran med 1-0. Sandholm var i hopla og fortsatte sin målstime, da han i minut 44 scorede sit andet mål og øgede føringen til 2-0. Lige inden halvlegspausen fik Morten Hau også sat sit navn på måltavlen og gjorde det til 3-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fortsatte Vorup FB med at dominere kampen, og i minut 72 blev sejren cementeret, da Albinot Kaqiu scorede det fjerde og sidste mål for hjemmeholdet. NB 93, Aarhus havde svært ved at finde en vej tilbage i kampen og blev kun farlige, når Vorup FB var ukoncentrerede.

Efter kampen var træneren for Vorup FB, Andreas Skriver, meget tilfreds med holdets præstation.

"Det er et stort skridt på vej mod at overleve i Serie 1. Nu har vi igen, det hele i egne hænderne før sidste runde. Så dejligt at drengene steppede op, og viste hvor højt vores top niveau er."

Skriver fremhævede også William Sandholm, der med sine to mål og en assist blev afgørende for holdets sejr. Han roste også Anders Zander for en god kamp, men understregede, at alle spillerne leverede en rigtig god præstation.

Træneren var særligt tilfreds med holdets første halvleg, som han betegnede som den bedste i efteråret både offensivt og defensivt.

Vorup FB har nu et godt udgangspunkt for at overleve i Serie 1. Holdet vil nu fokusere på at forberede sig til den næste kamp og sikre, at de opretholder deres niveau gennem hele kampen.

Næste kamp for Vorup FB er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Nørager B på Nørager Stadion. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 4-0 til Vorup FB
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1