Vorup FB Herrefodbold ansætter sportschef

Formand for Vorup FB Herrefodbold, Thomas Ankersen (tv) & Sportschef i Vorup FB Herrefodbold, Jonas Vestergaard Mogensen (th) (Foto: Vorup FB)
Profilbillede
dato

Af Thomas Ankersen

Pr. 15/9-22 har Vorup FB Herrefodbold ansat Jonas Vestergaard Mogensen som sportschef – en stilling som skal være med til at videreføre klubbens positive udvikling som en af byens store breddefodboldboldklubber.

Jonas Vestergaard Mogensen skal i rollen som sportschef arbejde på tværs af alle årgange og i det daglige fungere som fodboldkoordinator med fokus på både klubbens børne- og ungdomsårgange og på seniorgruppen.

Arbejdsopgaverne for fodboldafdelingens nye sportschef bliver mange, men en meget vigtig opgave bliver at bidrage til at skabe aktiviteter målrettet fællesskabet og den sportslige udvikling, ligesom opgaven i at understøtte de frivillige kræfter og involveringen af forældre bliver prioriteret meget højt.

Om ansættelsen af Jonas Vestergaard Mogensen som sportschef udtaler formand Thomas Ankersen;

”Vi har gennem længere tid i bestyrelsen drøftet muligheden for på et tidspunkt at ansætte en sportschef/fodboldkoordinator som kunne være med til at sikre vores videre udvikling som fodboldklub. Vi har de seneste 2-3 år haft en fantastisk positiv udvikling, og det er vigtigt for os at forsætte den gode rejse, hvilket gør at vi synes tidspunktet er rigtigt nu."

"Med ansættelsen af Jonas i rollen som sportschef er jeg sikker på, at vi har fundet en person, som både kan være med til at udvikle det fodboldfaglige træningsmiljø i samarbejde med vores mange dygtige trænere og ledere i såvel børne- og ungdomsfodbolden som i seniorfodbolden, ligesom Jonas kan være med til at sikre rekrutteringen af spillere, trænere og frivillige særligt i børnefodbolden.”

Om ansættelsen som sportschef i Vorup FB Herrefodbold udtaler Jonas Vestergaard Mogensen;

”Jeg er enormt stolt og glad for at få denne mulighed. Det er et stærkt signal fra Vorup FB, og jeg glæder mig til at komme i gang og se hvad fremtiden kan bringe med dette spændende tiltag.”

For yderligere info kan følgende kontaktes:

Formand Vorup FB Herrefodbold - Thomas Ankersen, 29613175
Sportschef Vorup FB Herrefodbold – Jonas Vestergaard Mogensen, 26127136

Med venlig hilsen
Thomas Ankersen
Formand, VFB – Herrefodbold
Mobil 29613175 / tsa@nybolig.dk

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Thomas Ankersen.
Kilde: Thomas Ankersen