Vorup FB henter en komfortabel sejr i målrigt opgør i Søften

Vorup FB - Herrer Jyllandsserien (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på Søften Idrætsanlæg mødtes hjemmeholdet Søften GF og udeholdet Vorup FB. Det var en kamp, hvor Vorup-herrerne viste sig at være mere effektive end hjemmeholdet, og det endte med en sejr på 2-4 til Vorup.

Kampen startede godt for Søften GF, da Casper Laczko scorede det første mål i det 10. minut. Men Vorup FB lod sig ikke slå ud og kæmpede sig tilbage i kampen. Kasper Grimm udlignede for udeholdet i det 35. minut, og Oliver Kjær scorede kort før pausen og bragte Vorup FB foran 1-2.

Anden halvleg startede dårligt for Søften GF, da Frederik Søby scorede selvmål i det 53. minut og gav Vorup FB en 1-3 føring. Oliver Clausen scorede yderligere et mål for udeholdet i det 77. minut, og det så ud til at være game over for Søften GF.

Men hjemmeholdet gav ikke op og kæmpede videre. Mads Kyed scorede et trøstemål i det 91. minut, men det var for sent for Søften GF, og kampen endte med en sejr på 2-4 til Vorup FB.

Efter kampen udtalte holdleder for Vorup FB, Mikael Lehm, at holdet ikke spillede op til vanlig standard, men at de alligevel fik en komfortabel sejr. Han fremhævede også Jeppe Mogensen som kampens spiller og roste holdets effektivitet. Dog mente han også, at holdets koncentration skulle forbedres inden næste kamp.

Kampens resultat: 2-4 til Vorup FB
Række: Herrer Jyllandsserien

På lørdag den 27. maj skal Vorup FB møde Randers Freja. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj.

Kilde: Holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Jyllandsserien