Vorup FB Håndbold: Randers Beach Handball Event 2022

Randers Beach Handball Event 2022 (Foto: Vorup FB Håndbold)
Profilbillede
dato

Af Tina Mariager Jensen

Kom og tilbring en sjov dag i solen, sandet og ved vandet, når årets store Beach Handball Event løber af stablen lørdag den 18. juni 2022 kl. 9-19 på Tronholmen Randers.

Randers Beach Handball Event er et åbent og gratis event for alle, som har lyst til se på sjovt, kreativt og taktisk spil, når håndboldspillere fra op mod 100 håndboldhold kaster sig i sandet efter bolden og eksperimenterer med piruetter og vip under solens stråler.

Der deltager lokale håndboldhold (børn, unge og seniorer) fra hele Randers og de omkringliggende byer, bl.a. Aarhus, Hammel, Viborg, Langå, Ry, Stavtrup, Favrskov, Horsens, Brande og mange flere.

Tag hele familien, venner og naboer med til en sjov dag på Tronholmen og hep på dit lokale hold. Der er mulighed for at købe mad og kolde drikkevarer. 

Når håndbolden samler hele byen
Vorup FB Håndbold er arrangør af Randers Beach Handball Event i samarbejde med Randers Kommune og Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4. Hovedsponsor er Dansk Revision.

’Når vi som forening med kun frivillige kræfter vælger at stå som tovholder for så stort et event, er det fordi vi har et brændende ønske om at være den forskel, som gør en forskel – også udenfor Vorup FB Håndbold.'

'Vi vil gå forrest og bidrage aktivt til at brede håndbolden ud i Randers i tæt samspil med vores omverden, lokale sportsforeninger, byen og det lokale erhvervsliv. Vi tror på, at børn og unge får livslange relationer og sunde fællesskaber gennem netop håndbolden’;  Tina Mariager Jensen, Eventansvarlig Vorup FB Håndbold.

Vorup FB Håndbold – en klub med plads til alle

www.vorupfbhaandbold.dk

#Vilje#Oplevelser #Udvikling #Respekt #Plads

 

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Tina Mariager Jensen.
Kilde: Tina Mariager Jensen