Vorup FB er videre til kvartfinalen i Elite Cup

Vorup FB U15 Piger (Foto: Jimmi Grønkjær Jensen)

Efter en lang pause skulle Vorup FB forsøge at nuppe det videre avancement fra VRI, da Elite Cup-slaget skulle stå i Bellevuehallerne.

Vorup FB kom flyvende ud til første halvleg. Dette blev også afgørende for hele kampens udfald, da udeholdet tog sejren og de to point med cifrene 18-21 til stor glæde for træner, Jimmi Grønkjær Jensen:

Efter en lang pause vidste vi ikke helt hvor vi stod i forhold til timing. Men det var som at lukke køer på græs i foråret! Vi spiller os frem til masser af chancer i første halvleg, men mangler skarpheden i afslutningerne. Det er dog en meget godkendt første halvleg, da vi er foran 12-6 ved pausen.

Jimmi Grønkjær fortæller, hvad der fungerede så utroligt godt for Vorup FB-pigerne:

Vores krydsspil ser meget godt ud, og vi kommer til mange chancer. Specielt i 1. halvleg havde vores forsvar god timing med at få højde på forsvaret og med masser af spilstop.