Vorup FB deler point efter vanvittigt comeback

Klokken 13:45 i Ulvehøjhallen var der lagt op til et spændende opgør, da Hviding IF havde taget udebaneturen for at møde Vorup FB 2. Begge hold var tændte, og det blev en affære med mange mål, som endte i et uafgjort resultat.

Inden kampstart havde det nok været de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende uafgjort. Men nogle gange sker de små mirakler simpelthen, da Jesper Kusks Vorup-mandskab leverede et pragtcomeback og sikrede holdet et point efter at have været bagud med 5-6 stykker til slutresultatet 27-27.
Kusk, cheftræner for Vorup FB 2, havde følgende at sige til kampens udfald.

Puha sikke en kamp! Vi spiller rigtig godt igennem hele første halvleg, vi dækker godt op og kommer til rigtig fine chancer. Det er vel kun de sidste 7-8 min af første halvleg, hvor vi ikke helt får snøret sækken og lukker dem lidt tilbage i kampen, men vi fører stadigvæk med 2 ved pausen. Så er det ligesom, at vi ikke rigtig kommer ud til anden halvleg, hvor Hviding IF bringer sig tilbage i kampen og endda foran med et par mål. Og så har vi en stor periode, hvor det ikke rigtig hænger sammen for os, og Hviding bringer sig foran med en 5-6 stykker. Så laver vi et comeback på de sidste 7 min, hvor vi går fra at være nede med 6 mål, til at vi står med en uafgjort til sidst.

Det var en affære, hvor bølgerne gik højt, og føringen skiftede frem og tilbage. Kusk fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

I første halvleg fungerer rigtig mange ting for os, vi får dækket godt op og kommer til rigtig mange fine chancer. Og i anden halvleg laver vi så det føromtalte comeback, som jeg på pigernes vegne er stolt af.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, med det sagt ville Kusk fremhæve visse lovende takter fra dagens præstation.

I dag vil jeg især gerne fremhæve kollektivet, som virkelig består i dag. Det var fedt at se, hvordan vi kollektivt bare bliver ved med at kæmpe og ikke mindst vores store comeback i anden halvleg.

På søndag den 20. marts møder Vorup FB 2 IF 92, Esbjerg.
Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 i Rørkjærhallen.

Kampens resultat: 27-27
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Jesper Kusk, Vorup FB 2 - 3. Division Damer