Vorup FB-damerne fik aldrig sat proppen i flasken

Profilbillede
dato

Vorup FB tog søndag imod gæsterne fra GGIF-SIF/Ansager i damernes 3. division. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Vorup FB ikke drage fordel af den, da de tabte 21-24 til GGIF-SIF/Ansager.

Det var dog en ganske fortrøstningsfuld Vorup-cheftræner, i Jesper Kusk, vi fangede til en reaktion på kampen.

Jamen jeg står med blandede følelser. Vi kommer bagud med en 7-8 stykker allerede i første halvleg, men kommer tilbage i løbet af halvlegen, og er kun bagud med 3, og jeg går egentligt til pausen med en god følelse.

Vi kommer skidt i gang med 2. halvleg, og vi kommer bagud med 7 igen i løbet af kort tid. Vi formår endnu en gang at komme tilbage, og ender med "kun" at tabe med 3 mål. Så selvom vi taber, så er der stadigvæk gode momenter, som vi kan bruge fremadrettet.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge cheftræneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vi skal forkorte de perioder, hvor det ikke lykkes for os. Der skal vi blive bedre, og hurtigere, til at sætte "proppen i flasken", så de ikke kommer så meget foran. Og så skal vi være klogere når vi skyder på modstanderens målmand, for vi kommer til rigtige gode chancer, vi er bare ikke effektive og kyniske nok, desværre.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Jesper alligevel se lysglimt i mørket.

Jeg vil egentligt gerne fremhæve Julie Hammer Hyldegaard, som står rigtig godt i forsvaret, og samtidig får hun tilkæmpet sig nogle straffekast. Jeg vil også gerne fremhæve vores unge målmand, Sine Bille, som står sin første hele kamp på senior niveau i dag, som har nogle fine redninger, og kommer fint igennem kampen, trods resultatet.

På lørdag, den 5. marts, møder Vorup FB, NSK Håndbold, Krunderup. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 i Sir - Lyngbjerg Centret.

Kampens resultat: 21-24 til GGIF-SIF/Ansager
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Jesper Kusk, Vorup FB 2 - 3. Division Damer