Vorup FB bevarer fatningen - Imponerende comeback sikrer sejren i de døende minutter

Profilbillede
dato

Vorup FB sikrede sig en vigtig sejr, da de besejrede Varde med 2-1 på Vestjysk Bank Stadion. Kampen var intens og begge hold kæmpede hårdt for at få de tre point.

Det var hjemmeholdet, Varde, der kom bedst fra start og skabte flere farlige chancer i første halvleg. Men det var først i minut 71, at de fik hul på bylden. Målscoreren var "Burak", der sendte bolden i nettet og bragte Varde foran med 1-0.

Desværre for Varde holdt føringen ikke længe. I minut 78 udlignede Vorup FB takket være en flot scoring af "Oliver Clausen". Han udnyttede en mulighed og sendte bolden i mål, hvilket gav udeholdet ny energi.

Med kun seks minutter tilbage af kampen blev Vorup FB's comeback fuldendt. "Kasper Grimm Jensen" scorede sejrsmålet og sikrede udeholdet en vigtig sejr.

Cheftræner for Vorup FB, Svenne Poulsen, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Dejligt med 3 point i en kamp, hvor vi kunne have tabt da vi kommer bagud med 19 minutter igen, men igen viste vi super god moral og kommer fra varmen i Varde med 3 point efter Clausens flotte udligning samt Grimms sejrsmål 5 minutter før tid," fortalte Poulsen efter kampen.

Poulsen fremhævede også to af holdets spillere, der havde gjort en stor forskel i kampen. "Thisted står rigtig godt, og Kasper Grimm tager mere og mere ansvar på holdet, så de har fortjent at blive fremhævet," lyder det fra cheftræneren.

Selvom Vorup FB vandt kampen, var der stadig områder, som Poulsen mente, holdet kunne forbedre sig på. Han sagde: "Vi skal til kampen med Viby blive bedre til at spille bolden op mellem deres kæder og stadig have mere tålmodighed. Vi angriber nogle gange for meget i stedet for at tage det med ro, især når vi er foran."

Vorup FB kan nu se frem til deres næste kamp mod Viby IF, hvor de skal forsøge at bygge videre på deres sejr.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 16. september, hvor de skal møde Viby IF på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 1-2 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien