Vorup-drengene var oppe imod overmagten: "Det er tydeligt at se, hvorfor de kun har tabt en enkelt kamp"

Profilbillede
dato

VSK Aarhus vandt en overbevisende sejr på 4-1 over Vorup FB i dagens fodboldkamp på Vejlby/Risskov Centret. Hjemmeholdet var i kontrol fra start til slut og dominerede kampen med deres imponerende præstationer.

Det var Christoffer Staack fra VSK Aarhus, der åbnede scoringen i det 8. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Staack var i topform og fortsatte med at imponere, da han scorede sit andet mål i det 40. minut og øgede føringen til 2-0. Han stoppede dog ikke der, da han scorede sit tredje mål i det 51. minut og bragte VSK Aarhus foran med 3-0.

Frederik Dam-Jensen fra hjemmeholdet sluttede sig til festen og scorede det fjerde mål i det 63. minut, hvilket gjorde det til en komfortabel føring på 4-0 for VSK Aarhus. Vorup FB formåede at få et trøstemål i det 89. minut, da Mads Frandsen scorede og reducerede til 4-1.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Andreas Skriver, at det var tydeligt at VSK er rækkens bedste hold.

“Vi møder rækkens bedste hold og taber fortjent. Selvom vi tik tider matcher VSK, så er det tydeligt at se, hvorfor de kun har tabt en kamp hele sæsonen,” lyder det fra træneren.

Skriver fremhævede især to spillere han mente der havde spillet en fornuftig kamp:

“Thomas Bonde spiller en fin kamp og volder VSK en del problemer, og så får Mads Frandsen scoret.”

Træneren mente, at holdet lykkedes i de perioder, hvor de spillede hurtigt og bevægede sig for hinanden, og at de kunne udfordre selv rækkens bedste hold i disse øjeblikke.

Skriver erkendte dog også, at der var områder, der skulle forbedres inden næste kamp.

“Den næste gang bliver en hel anden kamp, hvor vi være endnu mere fokuserer både offensivt og defensiv, men vi glæder os til et spændende lokalopgør mod Helsted, hvor der altid er en masse på spil,” forklarer Skriver.

VSK Aarhus fortsætter deres imponerende sæson med endnu en sejr, mens Vorup FB må arbejde på at forbedre sig til deres næste kamp mod Helsted.

Næste kamp for Vorup FB er tirsdag 26. september, hvor de skal møde Helsted Fremad IF på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 4-1 til VSK Aarhus
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1