Vorup-damerne stryger til tops efter sikker udebanesejr og håber på dobbelt-oprykning sammen med førsteholdet

Vorup fB sikrede sig en overbevisende sejr på udebane, da de mødte IK Rosendal på Rosendal Stadion. Udeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med en imponerende 3-0 sejr.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start, og i det 36. minut lykkedes det dem at åbne scoringen. Målscoreren var Line Hansen, der satte bolden i nettet og bragte Vorup fB foran med 1-0.

Udeholdet fortsatte med at dominere kampen, og i det 43. minut udbyggede de deres føring. Denne gang var det Nana Vassard, der scorede og øgede føringen til 2-0.

Efter pausen fortsatte Vorup fB med at presse på, og i det 52. minut lykkedes det dem at score endnu en gang. Denne gang var det Henriette Ertbjerg Møller, der var på pletten og øgede føringen til 3-0. Hjemmeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen, men de havde svært ved at bryde igennem Vorup fB's forsvar.

Efter kampen gav træneren for udeholdet, Charlotte Lehm, udtryk for sin tilfredshed med sejren.

"En god sejr på en dag, hvor vi ikke spiller op til vores bedste. Men det var 1. pladsen der kom i hus, så vi er meget glade og tilfredse. Nu håber vi bare vores førstehold i JS også ender på 1. pladsen - de mangler endnu 2 kampe. Klarer de den, så ser vi frem til at fejre en dobbelt oprykning på højen d. 27/10."

Lehm fremhævede også en af holdets spillere, Britt Ebbesen, der spillede en fremragende kamp på midtbanen. Ebbesen blev derfor fortjent kåret som kampens spiller. Lehm roste også holdets fighterindsats og nævnte specifikt målmand Rikke Korsgaard og angriber Line Hansen for deres præstationer.

Selvom Vorup fB vandt kampen med en overbevisende sejr, mente Lehm, at der stadig var plads til forbedring:

"Vi skal have noget mere ro på spillet, når det ikke lige kører for os spillemæssigt."

Vorup fB kan nu se frem til at fejre deres førsteplads og håber på en dobbelt oprykning, hvis deres 1. hold i JS også klarer sig godt i deres sidste to kampe.