Vorup blander sig i toppen af Danmarksserien efter vigtig sejr: "Vi spiller sindssygt flot fodbold"

Vorup FB sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Viby IF på XL Park i Vorup. Hjemmeholdet vandt kampen med 2-1, og viste i flere perioder rigtig flot fodbold.

Det var Vorup FB, der kom bedst fra start, og allerede i det 5. minut fik de scoret det første mål. Målscoreren var Jeppe Mogensen, der satte bolden i nettet og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Kun seks minutter senere udbyggede Vorup FB deres føring, da Micki Juel Christensen scorede til 2-0 i det 11. minut.

Viby IF kæmpede for at komme tilbage i kampen, men det var først i det 72. minut, at de fik reduceret. Det var desværre på et selvmål af Nikolai Arenshøj.

Efter kampen udtalte Vorup FB's cheftræner, Svenne Poulsen, sin tilfredshed med holdets præstation.

- Hvor er det bare dejligt at vi overholder vores gameplan, og vi spiller sindssygt flot fodbold de første 35 minutter. Her kunne vi godt være kommet foran med både 3-0 og 4-0.

Træneren var også tilfreds med, at holdet formåede at følge den taktiske plan, de havde trænet på.

- "Det, vi havde snakket om og trænet omkring det taktiske, var nøglen til, at de tre point kom i hus.

Poulsen fremhævede også nogle af holdets spillere, der havde spillet en fantastisk kamp.

- Peter 'Pif'  og Grimm spillede en klasse kamp, men kampens spiller blev vores altid hårdtarbejdende anfører, som igen i dag gik forrest.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 23. september, hvor de skal møde Ringkøbing på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 2-1 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien