BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Den nuværende leder af området er rykket et skridt op ad lederkarrierestigen. Derfor søger vi i Center for Autisme, Senhjerneskade og Læring en visionær leder til socialområdets indsats på senhjerneskadeområdet, der har lyst til at understøtte den fortsatte udvikling af et fagligt stærkt område, hvor fokus er på borgernes mestring.
Senhjerneskadeområdet omfatter Botilbuddet Lene Bredahls Gade (SEL §85/ABL §105) med 24 døgnpladser med et aktivitetstilbud (§104) samt Hjernecenter Randers (SEL § 82/85). Hjernecenter Randers er et kraftcenter for voksne med en erhvervet hjerneskade der tilbyder specialundervisning (neuroundervisning og logopædi) og fremskudt rådgivning i samarbejde med myndighed. Derudover hører mestringsvejlederne, der yder mestringsvejledning, til på Hjernecentret. Hjernecentret tilbyder derudover en række visiterede og uvisiterede gruppeforløb. På Hjernecentret er der desuden en lang række frivillige indsatser, herunder uddannelse og anvendelse af borgerguides. Vi prioriterer at borgerne oplever det som deres sted, og dermed kan benytte det til forskellige aktiviteter. Der kan læses mere om tilbuddene på vores hjemmeside https://www.randers.dk/borger/socialt/handicap/voksne/ Der er ca. 80 medarbejdere med forskellige fagligheder på de to tilbud.
På senhjerneskadeområdet er der fokus på at styrke borgernes mestring. Som et led heri arbejder vi med at styrke borgerinddragelsen og dét at facilitere meningsfulde aktiviteter, der bringer borgerne i samspil med omverdenen.
Din opgave som leder
Som leder af Senhjerneskadeområdet vil du have det overordnede økonomiske, faglige og personalemæssige ansvar for drift såvel som udvikling. Du vil have et tæt samarbejde med de to afdelingsledere om den fælles opgave.
Du vil referere til centerleder for Center for Autisme, Senhjerneskade og Læring og indgå i den tværgående ledergruppe på tværs af hele handicapområdet, herunder myndighed. Af den fælles ledergruppe udspringer den overordnede ledelse, som i fællesskab sætter retningen på målene og de strategiske pejlemærker for hele handicapområdet.
Det er en vedvarende opgave at sikre, at der er styr på basis i den daglige drift. Samtidig er det vigtigt, at der arbejdes resultatorienteret med de udviklingstiltag, som det samlede handicapområde og senhjerneskadeområdet er optaget af.
På senhjerneskadeområdet er der pt. særligt fokus på styrkelse af den faglige viden på tværs af tilbuddene, herunder neurofaglig viden og KRAP. Som led i dette er det intentionen at styrke samarbejdet og faglig vidensdeling mellem tilbuddene. Endvidere er der fokus på en organisatorisk omlægning på botilbuddet med udgangspunkt i ønsket om at give borgerne den bedst mulige faglige indsats.
Aktuelt er handicapområdet optaget af flere større fælles indsatser
- Videreførelse af ”Fingerplanen” – en socialøkonomisk handleplan for hele socialområdet
- Omsætning af Handicapplanens initiativer
- Fokus på tværgående borgerrettede indsatser i en specialiseret organisation
- Anvendelse af velfærdsteknologi
Det er vigtigt, at du kan navigere i og prioriterer samarbejdet med de mange aktører inden for området. En lang række af de strategiske indsatser kalder på et bredt samarbejde med borgere, pårørende, interesseorganisationer, civilsamfundet m.fl.
Udover de større indsatser varetager hver leder ad hoc-opgaver på tværs af handicapområdet.
Vi forventer, at du
- Kan agere i en politisk styret organisation
- Kan skabe økonomisk overblik og tage initiativer, der sikrer en økonomi i balance
- Er tydelig, tilgængelig og anerkendende i din kommunikation og kan træffe beslutninger med afsæt i inddragelse
- Kan organisere, koordinere og uddelegere, så du får ting til at ske – og fastholder overblikket
- Kan facilitere tillidsfulde samarbejdsprocesser internt og eksternt, der understøtter følgeskab
- Kan udvikle og vedligeholde et godt arbejdsmiljø i en opgaveløsning med høje følelsesmæssige krav sammen med afdelingslederne, TR og AMR
- Er ledelsesfagligt og socialfagligt velfunderet og kan understøtte et udviklende fagligt miljø, herunder tilbyde ledelsesfaglig sparring til afdelingslederne
- Forstår at lede forskellige faggrupper samt understøtter at alle bringer deres viden i spil
- Har en socialfaglig baggrund (eks. socialrådgiver eller pædagog) og erfaring med ledelse. Vi tænker ikke, at dette er dit første lederjob. Du har, er i gang med eller er villig til at tage en lederuddannelse (DOL)
- Kendskab til senhjerneskadeområdet og optaget af videreudvikling af området
Vi tilbyder
- En arbejdsplads hvor der er brug for dig og dit overblik i en hverdag, hvor der skal træffes mange beslutninger for at understøtte den daglige drift af tilbuddene
- Muligheden for at være med til at udvikle og sætte dagsorden på senhjerneskadeområdet og præge dagsordenen på det samlede handicapområde
- Et lederjob med mange samarbejdsflader
- En arbejdsplads med engagerede og fagligt kompetente afdelingsledere og medarbejdere
- En organisation med et stærkt fagligt fokus, der bl.a. faciliterer undervisning på andre tilbud i neuropædagogik
- Ledelseskollegaer (op, ned og til siden) der samarbejder om de gode løsninger for helheden og hvor der er fokus på den ledelsesfaglige udvikling
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er en fast stilling på fuld tid. Tiltrædelse er pr. 1.5.2024
Rekrutteringsproces
Ansøgningsfrist er d. 18.2.2024.
Ansættelsesforløbet vil indeholde to samtaler. Vi afholder første samtalerunde den 29. februar 2024 og anden samtalerunde den 14. marts 2024.
Imellem de to runder gennemfører vi en personprofil test. Testen udfyldes online, og der vil være tilbagemelding på testen d. 8.3.2024. I forbindelse med anden samtale vil du skulle løse en case.
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte centerleder Thomas Borup, telefon 29 16 18 59.
Har du lyst til at få en rundvisning på tilbuddene, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder på Hjernecenter Randers, Mette Birkmose Christensen på telefon 29 49 93 91 eller afdelingsleder på Botilbuddet, Mie Agerskov Nybroe på telefon 89 15 67 35.
Du kan finde yderligere oplysninger om Randers Kommune på www.randers.dk, samt oplysninger om handicapområdet på Handicap | Randers Kommune
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Randers Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Center handicap indsats, tvær-fælles, Laksetorvet, 8900 Randers C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 18-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5977084