Viljen til sejr og en målmand i topform var nok til at give Kristrup de tre point

Kristrup Boldklub vandt en spændende kamp mod Dronningborg B med en slutresultat på 2-1 på Kristrup Stadion.

Udeholdet kom hurtigt foran i det 3. minut, men hjemmeholdet formåede at udligne i det 8. minut takket være en scoring af "Simon". I det 38. minut scorede "Sørensen" for hjemmeholdet og sikrede sejren.

Assistenttræner for hjemmeholdet, Mark Køhlert, beskrev kampen som hæsblæsende, og på trods af en svag start var han tilfreds med holdets indsats.

"DB kommer hurtigt foran, og vi kæmper lidt de første 10 minutter med at komme i gang. Men derfra har vi godt styr på kampen. Det var ikke den kønneste omgang fodbold der blev spillet på Kristrup stadion. Men vi hev sejren hjem, og det er fedt, det kan lade sig gøre på de dage, vi ikke spiller det fodbold, vi gerne vil," lød det fra Køhlert.

Køhlert fremhævede også holdets målmand, som han mente havde stået en fremragende kamp:

"Vores keeper var rigtig god idag, og har flere gode redninger. Det var klasse stået af ham, og han fortjener ros.”

Han var tilfreds med holdets spillelyst og især den koldblodighed, som holdet demonstrede, når de fik mulighederne:

“Det bedste i dag var, at vi havde viljen til ikke at tabe kampen, og så er jeg glad for at vi scorer på chancerne og det formår DB ikke at gøre.

Dog var der også ting, som Køhlert mente, skulle forbedres inden næste kamp. Han håber, at holdet fremover undgår dumme gule kort, da det kostede for meget for alle på banen.

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor Kristrup Boldklub formåede at trække sig sejrrigt ud, selvom de ikke spillede deres bedste fodbold.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Randers Freja på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 2-1 til Kristrup Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Assistenttræner Mark Køhlert, Kristrup B - Serie 3 Herrer