Verdens nyhed i Bilbutikken: Toyota Relax

dato

Af Mette Skipper

Bilbutikken Randers og Grenaa lancerer sammen med Toyota 10 års garanti- Toyota Relax.

Der skal være mere tryghed i bilejerskabet. I hvert fald hvis man kører Toyota.

Det mener det japanske bilmærke, som nu lancerer et nyt koncept. Bliver bilen serviceret hos Toyota, efter at fabriksgarantien er udløbet, tilbyder bilgiganten nu op til 10 års garanti eller 160.000 km, hvad der nu kommer først, på en række udvalgte dele på deres biler. Toyota har i dag tre års fabriksgaranti på nye biler.

Sådan er du sikret med Toyota Relax.

Toyota Relax hedder det nye koncept, der blev præsenteret torsdag, og gælder alle Toyota-modeller, som ikke længere er omfattet af den treårige fabriksgaranti. Eneste krav er, at bilen bliver serviceret på et af Toyotas egne mærkeværksteder for hver 15.000 km eller 12 måneder, som er Toyotas serviceplan. Herefter forlænges garantien frem til næste service. Også Toyotas luksusmærke, Lexus, vil fremover tilbyde samme garanti.

Køber man eksempelvis en fem år gammel Toyota, der har kørt 75.000 km, kan man indtræde i Relax-ordningen ved at få den serviceret hos Toyota. Også selvom bilen ikke tidligere er blevet serviceret hos Toyota eller har overholdt serviceintervallerne.

Ifølge Toyota selv dækker den nye Relax-garanti stort set lige så bredt som fabriksgarantien. Kun service- og sliddele som f.eks. bremseskiver og -klodser er undtaget.

”Med vores nye serviceaktiverede garanti sørger vi for at holde hånden under Toyota- og Lexus-bilejerne. Vi vil sikre, at ingen bilejere skal frygte at blive ladt i stikken, hvis uheldet skulle være ude, og bilen pludselig ikke kan køre mere,” forklarer general manager hos Toyota Danmark, René Mouritsen.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os : Randers 89113333 eller Grenaa 86327900

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Mette Skipper