Velkendt ansigt skal videreudvikle pigefodbolden i Randers Q

Morten Løbe Hyldgaard er Randers Q’s nye fodboldkoordinator fra 1. oktober (Foto: Rita Nøddelund)
Profilbillede
dato

Af Rita Nøddelund

Morten Løbe Hyldgaard er Randers Q’s nye fodboldkoordinator fra 1. oktober, og både den ihærdige ildsjæl og det kronjyske fodboldsamarbejde glæder sig.

Træner, kommunikationsansvarlig, en del af det sportslige udvalg og en helt igennem fantastisk ildsjæl for Randers Q.

Morten Løbe Hyldgaard har haft mange kasketter på, siden Randers Q-samarbejdet begyndte i foråret 2021. Fra 1. oktober bliver han professionel frivillig som klubbens nye fodboldkoordinator i en 30-timers stilling i en delt ansættelse mellem Randers Q og DGI Østjylland.

“Først og fremmest er jeg taknemlig for, at dygtige folk fra både DGI og Randers Q har kigget min vej. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at skabe flere gode oplevelser for pigefodboldspillere i Randers sammen med ildsjæle fra de 8 moderklubber."

"Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen i et projekt, hvor både potentialet og ambitionerne er kæmpestore,” siger Morten Løbe Hyldgaard.

Skal styrke pigefodbolden i Randers
Morten Løbe Hyldgaards primære opgaver bliver at styrke samarbejdet og koordineringen mellem de 8 samarbejdsklubber: Vorup FB, Kristrup Boldklub, Romalt IF, Randers Freja, Helsted Fremad, Hornbæk SF, IF Alliancen og SMIFF09.

Den nye fodboldkoordinator kommer også til at kaste sig over rekrutteringen af flere piger til Randers Q og de enkelte klubber, udvikling af træningsmiljøet, aktiviteter målrettet fællesskab og sportslig udvikling samt styrkelse af samarbejdet til eksterne samarbejdspartnere.

Morten Løbe Hyldgaard vil være på arbejde, når foreningslivet lever og vil være synlig på banerne sideløbende med det administrative arbejde i stillingen. Enkelte dage vil han også være hos DGI Østjylland, hvor han vil have muligheden for tæt sparring med medarbejderne der.

Et stærkt fodboldmiljø for piger
Randers Q har hold i ungdomsrækkerne U13-U18. Visionen var og er fortsat, at det skal være fedt at være pigefodboldspiller i Randers. Randers Q har skabt et stærkt fodboldmiljø for pigespillere på alle niveauer, hvor den enkelte spiller trives både socialt og sportsligt.

En stærk bredde er hjørnestenen i samarbejdet, og efter blot at have eksisteret i 1 år har klubben i efterårssæsonen 2022 fodboldhold i stort set alle rækker, og det betyder, at alle byens pigefodboldspillere kan finde et niveau, der matcher den enkelte spiller.

Randers Q har med tilknytningen af en fodboldkoordinator flyttet barren en tand højere op for at skabe de allerbedste rammer for pigefodboldspillerne i Randers – det bliver endnu federe at være pigefodboldspiller i Randers.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Rita Nøddelund.
Kilde: Rita Nøddelund