Velholdt villa centralt i Vorup!

Kærgade 7, Vorup, 8940 Randers SV
dato

Adresse: Kærgade 7, Vorup, 8940 Randers SV
Pris: 2.195.000

Se boligen her

Velkommen til Kærgade 7, en charmerende oase centralt i Vorup. Denne ejendom byder på en kombination af klassisk elegance og moderne bekvemmeligheder, der gør den til det ideelle sted at kalde hjem.

Når du træder ind i denne ejendom, bliver du mødt af de høje lofter, der tilføjer karakter og charme til hvert rum. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer, ergonomisk ovn samt masser af bordplads til at slå sig løs på.

Stuen er et ideelt sted at slappe af med familie og venner. Med den åbne forbindelse til spisestuen er der ligeledes mulighed for at indrette sig efter dette og stadig være sammen i to rum. Derudover rummer stueplan også et enkelt soveværelse med indbyggede skabe.På første sal finder du endnu et værelse, samt stort repos, hvor der ligeledes kan laves et værelse og hvor der er udgang til altan med den smukkeste udsigt til Randers.

I kælderen er der tre disponible rum der kan bruges til alt fra opbevaring, hobbyrum eller værksted. Her er der ligeledes badeværelse samt vaskerum.

Derudover er der fra kælderen udgang til både have samt foran ejendommen, for nemmere adgang med cykler eller lignende. I to af rummene er der gulvvarme, så selvom det ikke er godkendt til bolig, så er standarden derhen ad.Ejendommens beliggenhed er ideel med nem adgang til lokale skoler, indkøbsmuligheder og transportforbindelser.

Den rolige atmosfære i Vorup giver dig mulighed for at nyde livet, samtidig med at du har al den nødvendige bekvemmelighed inden for rækkevidde.

Boligens areal: 156 m2
Værelser: 4
Grundareal: 430 m2

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Danbolig Randers