Velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet

Foto: Campen Auktioner. Pressefoto
Profilbillede
dato

Campen Auktioner er stolt over at præsentere deres velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet, en global bevægelse dedikeret til kampen mod kræft. Auktionen giver en fantastisk mulighed for at støtte dette vigtige formål. Kunstnere har generøst doneret deres værker, og hele hammerslagssummen går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde.

Blandt de fremtrædende kunstnere på auktionen er Kern Ekstrom, en prisvindende kunstner med en unik stil og dybde, der berører sjælen på en særlig måde. Ved at deltage i auktionen får du mulighed for at eje et værk af denne talentfulde kunstner og samtidig støtte Stafet For Livet.

Auktionen byder ikke kun på Kern Ekstroms værker, men også et omfattende udvalg af kunstværker fra forskellige kunstnere inden for maleri, skulptur, fotografi og keramik. Uanset ens æstetiske præference vil der være noget, der appellerer til en.

Auktionen med nr. 8710 starter med online bud og fortsætter med fysisk tilstedeværelse i Randers denne aften, hvor kunstværkerne sælges til højestbydende. Se kunstværkerne her.

Alt går til kampen mod kræft
Det bemærkelsesværdige er, at hele hammerslagssummen går direkte til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses arbejde. Dette giver en konkret og positiv forskel i kampen mod kræft uden ekstra omkostninger. Det er en sjælden mulighed, hvor kunstelskere og samlere kan kombinere deres passion med velgørenhed.

Vi opfordrer alle kunstelskere og samlerentusiaster til at deltage i denne velgørenhedsauktion og støtte Stafet For Livet. Besøg auktionskataloget nr. 8710 for at se de enestående værker og kunstnere, der er repræsenteret. Sammen kan vi gøre en forskel i kampen mod kræft og bidrage til en bedre fremtid.

For mere information om auktionen og Stafet For Livet, besøg venligst Campen Auktioners og Stafet For Livets hjemmesider.

To fysiske auktioner i på denne aften
Udover velgørenhedsauktionen er der også en forårsauktion med spændende objekter, herunder gamle oliventræer, ubrugte Biomega elcykler, bronzefigurer, biler, motorcykler, speedbåd, ATV’ere, hoppeborge, vin, loungesæt, salgshytter, værktøjer, bøgeplanker, elscooter, senge, varmepumper, softicemaskine, popcornmaskine, lamper, emaljeskilte, haglgeværer, jagtrifler, benzingenerator og meget mere.

Der er noget for enhver smag og budget.

Auktionskatalog 8700 er også åbent for forhåndsbud

Kringlespisning og særligt besøg
Der vil også være en speciel gæst denne aften, Søren Ryge Petersen, der vil være til stede under auktionseftersynet og fortælle om oliventræerne og svare på spørgsmål. Han vil også have sine bøger til salg og vil være tilgængelig til spørgsmål.

Der vil være mulighed for at nyde kringlen bagt af kagebloggeren Julie Mia Lerche Møller, og der vil også være pølsevogn tilgængelig.

Auktionen er åben for alle med gratis entré, og vi ser frem til at byde dig velkommen og ønske dig held og lykke med dine bud.

Kilde: Campen Auktioner
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.