Ugens nye film i Nordisk Film Biografer Randers

Foto: Nordisk Film Biografer. I denne uge er der tre nye film på programmet i Nordisk Film Biografer i Randers.
Profilbillede
dato

I denne uge er der tre nye film på programmet i Nordisk Film Biografer i Randers.

Transformers: Rise of the Beasts

Actionfilmen 'Transformers: Rise of the Beasts' foregår i 1994, og følger de to arkæologer, Noah og Elena, der bliver suget ind i en ældgammel konflikt mellem de mægtige Autobots og Decepticons. Her tager de på et verdensomspændende eventyr med Autobots, og bliver her introduceret til tre helt nye former for transformers: Maximals, Predacons og Terrorcons.

'Transformers: Rise of the Beasts' er den 7. film i transformersuniverset. Filmen fungerer som en prequel til de første 5 'Transformers'-film og som en sequel til 'Bumblebee'. 

De Tre Musketerer: D'Artagnan

Filmen 'De tre musketerer: D'Artagnan' er en filmatisering af Alexander Dumas' klassiske roman, og følger her den unge D’Artagnan fra Gascogne, der bliver efterladt til døden, efter et mislykket redningsforsøg af en ung, kidnappet kvinde.

I søgen efter hans overfaldsmænd, tager D'Artagnan til Paris. Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en voldsom krig, der sætter Frankrigs fremtid på spil. Sammen med kongens musketerer; Athos, Porthos og Aramis, må D'Artagnan nu stå ansigt til ansigt med med den onde Kardinal Richelieu og Milady de Winther.

'De tre musketerer: D'artagnan' har et væld af stjerner på rollelisten, b.la. Eva Green ('Casino Royale'), Vincent Cassel ('Black Swan') og Vicky Kreips ('Den skjulte tråd'). 

Den Frække Tandfe

Den animerede familiefilm 'Den frække tandfe' handler om den nysgerrige og frække tandfe, Violetta, der ved et uheld farer vild i menneskenes verden. For at komme tilbage til feernes univers og bestå sin tandfe-eksamen får Violetta brug for hjælp fra den 12-årige Maxie, der lige er flyttet til byen med sin mor. 

Maxie elsker naturen, og føler sig bestemt ikke hjemme i byen. Violetta indgår en aftale med Maxie: Maxie hjælper Violetta tilbage til feernes verden, og til gengæld skal Violetta ved hjælp af magi sørge for, at Maxie kan vende tilbage til det gamle hus på landet.

Sammen begynder de deres livs eventyr.

Kilde: Nordisk Film Biografer Randers
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.