Ugens nye film i biografen

Den Lille Havfrue & What's Love Got To Do With It? (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I denne uge er der to nye film på programmet i Nordisk Film Biografer i Randers.

Den Lille Havfrue
Filmen 'Den lille havfrue' ('The Little Mermaid') er en live-action genindspilning af Disneys klassiker fra 1989 - og er baseret på danske H.C. Andersens kendte eventyr. Eventyret følger havfrue-prinsessen Ariel, der lader sig forvandle til et menneske, for at vinde sin udkårne Prins Eriks kærlighed. Men hendes forvandling kommer med en farlig pris...

Ligesom i filmatisering af andre Disney-klassikere som 'Skønheden og Udyret' og 'Aladdin' vil filmen indeholde en blanding af de allerede kendte sange samt nye numre. Alan Menken, der stod bag musikken til den oprindelige film, og Lin-Manuel Miranda er begge ombord. I rollen som Ariel ses Halle Bailey, mens Awkwafina, Jacob Trembaley og Melissa McCarthy er på rollelisten. Rob Marshall instruerer. Vi viser både filmen med engelsk og dansk tale.

What's Love Got To Do With It?
'What's Love Got to Do with It?' er en multikulturel romantisk komedie, der følger dokumentaristen Zoe, der skal lave en film over hendes barndomsven Kazims rejse ind i et arrangeret ægteskab. Mens Zoe filmer Kazims lange rejse fra London til Lahore, hvor han skal giftes med en pakistansk kvinde efter forældrenes valg, begynder hun selv at spekulerer over, de forskellige tilgange der er til at finde den helt store kærlighed.

'What's Love Got to Do with It?' dykker ned i forskellige kulturers forståelse, men også traditioner, omkring både kærlighed og ægteskab. I rollen som Zoe kan man møde Lily James, der er kendt fra både 'Mamma Mia! Here We Go Again' og 'Downton Abbey'-serien. Desuden optræder den garvede skuespiller Emma Thompson også på rollelisten.

Kilde: Nordisk Film Biografer Randers