Ugens nye film i biografen

Profilbillede
dato

I denne uge er der to nye film på programmet i Nordisk Film Biografer i Randers.

Fast & Furious X
I 'Fast & Furious X' skal Dominic Toretto denne gang beskytte sit hold samt sin familie mod den onde Cipher, der nu har slået sig sammen med Dante Reyes, søn af narkobaron Hernan Reyes. Dante var vidne til sin fars død i 'Fast Five' og har brugt 12 år på at planlægge den ultimative hævn over Dom. Dantes plan tager Dom og hans hold helt fra Los Angeles til Rom, fra Brasilien til London og fra Portugal til Antarktis. Nye alliancer samt gamle fjender genopstår.  Alt ændrer sig dog, da det går op for Dom at hans 8-årige søn er det ultimative mål, for Dantes hævn. 

Actionfilmen 'Fast & Furious X' er det indtil videre næstsidste kapitel i den actionfyldte ræserfranchise. Vin Diesel er tilbage i rollen som Dominic Toretto og det stjernespækkede cast består igen b.la. af Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Jason Statham, John Cena og mange mange flere..

Fredag den 19. maj kl. 17.30 er der endvidere mulighed for at komme ned i biografen til biltræf, hvor man kan se en masse biler i stil med dem i filmen!

Harold Frys Usandsynlige Pilgrimsfærd
Filmen ’Harold Frys Usandsynlige Pilgrimsfærd’ er et drama, der handler om en mand ved navn Harold, der forlader sin kystby i South Devon for at levere en besked til en gammel ven. Harolds liv er gået i stå, indtil han en dag skal sende brevet. Han bliver dog ved med bare at gå forbi alle postkasser han passerer. Han er en ganske almindelig mand, der netop er pensioneret, men da han finder ud af, at hans ven Queenie er døende, bliver han tilskyndet til at handle. 
 
’Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd’ er baseret på den bedstsælgende bog af samme navn af den prisvindende forfatter Rachel Joyce, som også har skrevet manuskriptet. Instruktøren Hettie MacDonald, står bag filmatiseringen af den engelske bestseller. Hun har tidligere instrueret afsnit af serien ’Fortitude’ samt hitserien ’Normal People’. Den engelske skuespiller Jim Broadent spiller hovedrollen i filmen. Han er bedst kendt for sine roller i ’Gangs of New York’, ’Moulin Rouge!’ og ’Bridget Jones’ dagbog’.

Kilde: Redaktionen