Ugens nye film i biografen

(Foto: Nordisk Film Biografer)
Profilbillede
dato

I denne uge er der hele fire nye film på programmet i Nordisk Film Biografer i Randers.

Beautiful Disaster
Skaberne af After-fænomenet om det turbulente forhold mellem Tessa og Hardin er klar med et nyt romantisk ungdomsdrama.

Filmen 'Beautiful Disaster' handler om den unge college-studerende Abby, der kun koncentrerer sig om én ting: at give sin fulde opmærksomhed til undervisning og lektier. Det er dog indtil, at den flotte badboy Travis, der er kendt for at vinde ulovlige boksekampe, får øjnene op for hende.

Abby forsøger ihærdigt at ignorere Travis, men da hun taber et væddemål til ham, og skal bo hos ham i en måned, blomstrer kemien mellem dem. Det viser sig dog hurtigt, at Abby slet ikke er den pæne pige, hun har udgivet sig for, og hendes problematiske fortid indhenter hende langsomt.

'Beautiful Disaster' er baseret på Jamie MaGuires bestseller af samme navn, og de to hovedroller spilles af Virginia Gardner og Dylan Sprouse, hvoraf sidstnævnte også var med i After-serien.

Closer
Det belgiske drama 'Close' handler om de to uadskillelige bedste venner Leo og Remi, der har et tilsyneladende ubrydeligt bånd.

Dog kommer der skår i glæden, da drengene begynder i skole igen. Lige pludselig får drengenes intense venskab opmærksomhed fra de andre elever, og ondsindede kommentarer sætter nu drengenes tætte forhold på prøve.

'Close' vandt både Grand Prix-prisen ved Cannes Filmfestival 2022, og blev i 2023 Oscar-nomineret i kategorien Bedste Internationale Film.

Renfield
Gyserkomedien 'Renfield' er en moderne monsterfortælling om Grev Draculas tro tjener, Renfield.

Renfields arbejdsopgaver er langt fra optimale, og meget af hans arbejde består i både at skaffe sig af med lig og samtidig skaffe Mørkets Fyrste nyt bytte. Efter mange års tro tjeneste beslutter Renfield sig for at sige op, og se om der er et andet liv, end det i skyggen af den populære vampyr.

'Renfield' er instrueret af Chris McKay, der tidligere har instrueret b.la. 'The LEGO Batman Movie'. Derudover er manuskriptet skrevet af Ryan Ridley, der tidligere har skrevet på den ultra populære voksen-tegnefilm 'Rick & Morty'. I rollen som den toturerede tjener Renfield kan man opleve Nicholas Hoult, og i rollen som Dracula kan man opleve Oscar-vinderen Nicolas Cage.

Skolen med de magiske dyr 2
'Skolen med magiske dyr 2' er opfølgeren til den hjertevarme familiefilm 'Skolen med de magiske dyr' fra 2022.

Vores hovedperson Ida flytter til Østre skole. Østre skole er ikke som alle andre skoler, da alle eleverne på skolen har magiske dyr som sjælevenner.

I forbindelse med skolens 250-års jubilæum skal der opføres en musical, og Ida påtager sig entusiastisk rollen som instruktør. Dette er dog nemmere sagt end gjort. Vil skolen stå sammen for at opføre musicalen, eller falder det hele fra hinanden? Med hjælp fra deres magiske dyr, må børnene lære, hvad sammenhold egentlig er, for at få det hele til at lykkedes.

'Skolen med de magiske dyr' er baseret på Margit Auers populære børnebogserie af samme navn.

Filmen bliver vist med dansk tale.

Kilde: Nordisk Film Biografer Randers