Ugens bolig i Randers

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Hans Bojes Alle 8, 8960 Randers SØ

Pæn villa med brændeovn og altan
Familien kan flytte ind i en hyggelig murmestervilla i Kristrup med mange fine detaljer, mens en skøn have byder på en overdækket terrasse og en køkkenhave med potentiale for at høste egne grøntsager til sommer. 

Ejendommen, der blev bygget i 1949, fremstår meget velholdt. Huset er omgivet af en velholdt have med en stor græsplæne og flere bede, mens et skur ligger i forbindelse med carporten, og fra den overdækkede terrasse kan I nyde haven i sommermånederne i læ fra vejr og vind. Der er etableret en køkkenhave i baghaven, mens grunden er indhegnet fortil med et lavt stakit, så haven er helt lukket og ugeneret.

Kristrup indeholder alt, hvad familien får brug for i dagligdagen. Inden for 550 meter har I adgang til både skole, daginstitution og indkøb, så det er nemt at få hverdagen til at glide, og med blot 2,5 kilometer til Randers centrum har I nem adgang til et større bymiljø med flere specialforretninger og spisesteder. Der er busforbindelser lige udenfor ejendommen, og I kommer nemt på motorvejen efter tre kilometer, så I kan nå andre dele af landet.

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Randers
Flere artikler