Ugens bolig i Randers

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Frejasvej 41, 8920 Randers NV

Velholdt hus tæt på byen i rolige omgivelser
Velkommen indenfor i dette præsentable og velindrettede hus. Her får I en indflytningsklar bolig, hvor der inde som ude er blevet væsentligt opdateret. 

Ved ankomst til grunden, på den stille villavej, bliver man mødt af en velholdt og vedligeholdelsesnem grund, ejer har fået anlagt med flot flisebelægning, som strækker sig omkring huset og munder ud i en stor sydvendt træterrasse. Dertil kommer der en stor græsplæne med plads til sjov og leg. Til huset hører også en god garage med værksted og ekstra rum til haveredskaber m.v.

Inde i huset finder I alt hvad man har brug for i dagligdagen. I stueplan er der indrettet med en stor vinkelstue, med masser af godt lysindfald. I sammenhæng med stuen er der et rigtig flot lyst køkken, med god opbevaringsplads og muligheder for at trylle lækre måltider sammen. Dertil rummer huset 3 værelser, hvoraf de to pt. er slået sammen til ét stort. Dette kan nemt deles op igen med en skillevæg. Husets badeværelse er ligeledes lyst og præsentabelt. Når der skal vaskes tøj, er der mulighed for det i bryggerset, som også er blevet fornyet med inventar og fremstår lige til at tage i brug.

Et rigtig godt hus, som er lige til at gå til og som kan danne rammen om et godt hjem i mange år fremadrettet.

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Randers
False {
}