Ugens bolig i Randers

Kilde: John Frandsen Randers
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Annoncørbetalt

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Vester Alle 28, Assentoft, 8960 Randers SØ

Moderne hus med lukket have – perfekt til den lille børnefamilie
Ugens bolig er perfekt til den lille familie, der ikke gider at bruge tid på at renovere. Boligen, der er fra 1965, er nemlig gennemrenoveret både ude og inde. 

Huset byder på 110 kvadratmeter, fordelt på et soveværelse, to børneværelser, et bad og et dejligt åbent køkken og stue i åben forbindelse med hinanden.

Huset har i renoveringen fået hvide elementer, spot i loftet og store vinduer, så lysindfaldet gør huset varmt og indbydende. Stuen har også en murstensvæg, der giver det moderne hus en rå kant.

Børneidyl – og kræs for de voksne
Huset har en velholdt og lukket have, så børnene kan lege frit, og ellers er der ikke langt til skoven. Og med den centrale placering på en rolig vej i Assentoft, der både har skole, købmand og idrætsforening, behøver man slet ikke at tage turen ind til Randers, der dog kun ligger et kvarters kørsel væk. 

Også de voksne kan slappe af på de to store terrasser, der peger henholdsvis mod nord og vest, og som en ekstra luksus kan far fornøje sig over garagen med elport. Huset har også et isoleret værksted, hvor der er plads til kreative hobbyer.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler