Udekørende dækmontør til Euromaster Randers

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vild med køre ud i verden og hjælpe kunder der skal hurtigt frem? Vi søger lige nu en ny kollega til vores team af udekørende montører i Randers, der kan hjælpe med både de små, store og større dæk.

Jobbet omfatter dækservice i alle kategorier: Personvogn, varevogn, landbrug, lastvogn og industri - inkl. kørsel med servicevogn og døgnservice.

Som udekørende montør er der aldrig to dage, der er ens. Den ene dag skifter du de helt tunge dæk ude i marken, og den næste på en personvogn på liften. Du kommer både til at arbejde med vores mange erhvervskunder i industrien, privatkunder og med vores leasingkunder i en udfordrende hverdag. Du kommer ligeledes til være en del af vagtordningen.

Vi har fokus på din faglige udvikling og videreuddannelse - og vi følger Industriens overenskomst og tilbyder pension, feriefridage og fritvalgsordning jf. denne. Herudover kan vi tilbyde dig en sundhedsforsikring og en fælles bonusordning.

I Euromaster har vi en positiv og uformel omgangstone, er glade for at gå på arbejde hver dag - og så er vi også ret stolte af at være en del af en organisation, som er Europamestre i medarbejdertilfredshed for 3. år i træk. Der er altid plads til spørgsmål og sparring, og vi lægger stor vægt på det gode sammenhold.


LIDT OM DIG

  • Du kan lide at arbejde på både landevejen og i centret.
  • Du trives med en arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens.
  • Du er fleksibel, ikke bange for at gå forrest - og du er altid klar til at give en hånd med.
  • Du er klar til at tage ansvar og gå forrest for at hjælpe vores kunder bedst muligt.
  • Gyldigt kørekort B er et krav - og stort kørekort er et plus.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerleder Christian Sommer på telefon 20462343 eller på mail til cl.randers@euromaster.com. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet vores nye kollega. Du starter efter aftale - gerne hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Euromaster Danmark A/S, Krøyer Kielbergs Vej, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953952

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet