Uddannelsesvejleder til UU Randers

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger med kort varsel en ny kollega til UU Randers

Så er du dygtig til at arbejde med unge mennesker, og vil du være med til at sikre, at de kommer godt i gang med uddannelse eller beskæftigelse? Så er det måske dig, vi leder efter.

Ungdommens uddannelsesvejledning (UU) i Randers har til opgave at vejlede og støtte unge i valg af ungdomsuddannelse og erhverv fra 7. klasse og frem til de fylder 25 år. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og gøre en mærkbar forskel for de unge, vi arbejder med.

Sammen med Jobcenterets ungeteam er vi den helt centrale del af den kommunale ungeindsats i Randers, der skal understøtte, at de unge kommer i uddannelse og beskæftigelse. For vores indsats er det centralt, at de unge oplever en meningsfuld og sammenhængende indsats på tværs af de forskellige instanser i kommune.

Arbejdsopgaverne i UU kan overordnet inddeles i tre områder:

  • grundskolevejledning af elever fra 7.-10. klasse, der skal sikres en god valgproces og overgang til ungdomsuddannelse.
  • ungevejledning af de 15-29-årige, der har afsluttet grundskolen og har brug for en indsats for at kunne påbegynde eller fastholde en uddannelse.
  • specialvejledning af unge, der går, eller har gået, på specialskoler eller særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU).

Vi søger efter en ny kollega med brede kompetencer indenfor uddannelsesvejledning, der vil være i stand til at arbejde med opgaver indenfor både grundskole- og ungevejledning. Som ansøger skal man således være indstillet på, at løse funktioner indenfor begge områder og man skal forvente, at en del af målgruppen er unge med en udfordret skolegang af enten faglige, personlige eller sociale årsager.

Vi lægger vægt på ansøgere, der besidder en grundlæggende viden om uddannelsessystemet, har erfaring med at arbejde med unge og i øvrigt er indstillet på både at vejlede de unge både individuelt og kollektivt.

Det vil være en fordel, at du kan dokumentere erfaring med uddannelsesvejledning, og vi foretrækker også, at du har hele eller dele af diplomuddannelsen i vejledning.

Endvidere ønsker vi en kollega, der
  • Har en anerkendende tilgang og kan levere motiverende og inddragende vejledning.
  • Har energi og redskaber til at etablere konstruktive relationer med unge i sårbare situationer.
  • Kan arbejde tværfagligt med samarbejdspartnere og interessenter på ungeområdet.
  • Er god til at koordinere indsatser.
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt.
  • Er fleksibel og indstillet på et job med en varieret arbejdsdag og til tider højt tempo.
  • Har solide IT-kompetencer og flair for administrativt arbejde.

Vi tilbyder
Et spændende, udfordrende og alsidigt job, der skal løfte den vigtige og yderst meningsfulde opgave, det er at hjælpe unge mennesker i uddannelse og beskæftigelse.

Et godt kollegialt fællesskab, hvor man bliver en del af en gruppe bestående af 23 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der er positive og engagerede i at vejlede og støtte unge mennesker. Du vil opleve, at alle har øje for at drage omsorg for hinanden i en til tider hektisk hverdag.

Vi er en arbejdsplads med fokus på at levere en vejledningsindsats på højt fagligt niveau. Det betyder, at vi hele tiden ser kritisk på vores egen praksis, søger ny viden og er åbne overfor at gå nye veje sammen med vores samarbejdspartnere.

Andet
Ansøgere skal være indforståede med, at der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse og man skal kunne benytte egen bil i arbejdstiden efter regler om tjenestekørsel.

Frist
18. december 2023
Samtaler forventes afholdt den 21. december 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og DLF/HK.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

UU Randers, Sct. Peders Gade, 8900 Randers C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954054

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet