Tvillingebrødrene Sand: det er kundernes mening der tæller

Kilde: Tømrerfirmaet Brdr Sand ApS // Tvillingebrødrene Nick Bjørn Sand (tv.) og Kenneth Bjørn Sand (th.), er begge uddannede tømrer og har siden 1. Februar arbejdet hårdt og effektivt for at imødekomme kundernes ønsker og behov.
Profilbillede
Dina Saugman

I Randers kan du møde de arbejdsomme og tømreglade tvillingebrødre Kenneth Bjørn Sand og Nick Bjørn Sand, der aldrig stiller sig tilfredse med ”godt nok”, når det kommer til deres arbejde. De leverer et godt og ordentligt stykke arbejde. ”Vi går ikke på kompromis med tingene. Det skal være i orden første gang,” fortæller Kenneth Bjørn Sand.

Brødrene er begge uddannede tømrer og har sammen tømrerfirmaet Brødrene Sand ApS, hvor de beskæftiger sig med alt lige fra træ og vinduer til gulve og lofter.

”Vi vil gerne være en af de førende, hvor folk tænker, Brødrene Sand ApS er kvalitet hver eneste gang,” informerer Kenneth Bjørn Sand.

I den forbindelse er det selvfølgelig også brødrenes ønske at deres fælles virksomhed skal vækste. Dog er der lige nu fokus på kapital, således de på sigt kan investere. Men foruden fremtidsplaner og –drømme, er kunderne deres primære fokuspunkt. For uden tilfredse og glade kunder kan det være svært at vækste, hvilket brødrene bekræfter. Kenneth Bjørn Sand udtaler i den forbindelse: ”Det er kundernes mening, der tæller”. Derfor vægter tvillingebrødrene også kundernes ønsker højt, hvorfor de kan få det, som de vil have det, selvfølgelig efter forskrifterne, fastslår Kenneth Bjørn Sand.


Foto: Lavet af Tømrerfirmaet Brdr Sand ApS

Kenneth Bjørn Sand fortæller, at der er tale om et helt almindelig tømrerfirma. Men med brødrenes brede kunnen, deres hurtige og effektive arbejdsgang og parole - intet er for stort eller for småt, når det kommer til kundernes ønsker - må det antages, at Kenneth besidder nordjyske manerer i sin beskedenhed.

Brødrene Sand ApS har en stor omgangskreds i Randers, hvorfor deres fokus ligger her. Deres kunder kommer derfor hovedsageligt herfra, men der har også været arbejdsopgaver en time til halvanden uden for Randers. Kenneth fortæller, at det er helt essentielt, at de udfører deres arbejdsopgaver med høj kvalitet, således deres kunder er tilfredse - for kundernes mening bliver vægtet højt. Også herfor har de et brændende ønske om, fortæller Kenneth Bjørn Sand, at kunderne skal tænke: ”Det er lokalt, så dem vil vi bruge”.

Følg Tømrerfirmaet Brdr Sand ApS på virksomhedens Facebook.

Dette indhold er produceret af VORES Randers i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler