Tredje sejr i træk for SMIFF Serie 1-Herrer

I søndags tog SMIFF, Harridslev turen til Nørre Djurshallen, hvor de mødte Nørre Djurs HK 3. Det var til stor succes for netop SMIFF, Harridslev-mandskabet, som kunne noterer sig en sejr på cifrene 18-19.
Fra cheftræner, Simon Hunniche lyder det:

At jeg er lykkelig over, at vi faktisk vinder, selvom vi havde 20 minutter i 2. halvleg hvor vi kun scorer 1 mål.

Hunniche sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Det er tredje kamp i træk, at vi holder vores modstander fra at score over 20 min, og også tredje sejr i træk! Gode redninger - det meste af tiden også godt forsvarsspil. Endnu engang en god fighterindsats!

Spørger man cheftræneren er der særligt to spillere der især skillede sig ud:

Michael Kaas stepper virkelig op og scorer på 5 straffekast i træk i slutningen af kampen. Det viser stor klasse og selvfølgelig han mangeårig rutine. Nick Sand synes jeg, er kampens bedste spiller idag. God fart i hans angrebsspil, gode skud/mål og viser sig hele tiden farlig i angrebsspillet, hvilket giver gode chancer til de andre spillere på holdet.

SMIFF, Harridslev skal i kamp igen mod Nørre Djurs HK 3 søndag den 14. november.
Kampen fløjtes op på Korshøjhallen klokken 12:40.

Kampens resultat: 18-19 til SMIFF, Harridslev
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Cheftræner Simon Hunniche